Servet Şerifoğlu kimdir

URAW Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu

Uraw Kozmetik 2015 yılında Uraw Kozmetik A.Ş. tarafından kurulan fiyatı ve kalitesi ile değer yaratan aynı zamanda da lider ve en güvenilir marka olmayı hedefleyen bir e-ticaret kuruluşudur.

Uraw Kozmetik en yüksek kalitede kozmetik ürünlerini müşterileri ile buluşturma hedefi ile yola çıkmıştır.

Uraw Kozmetik, %100 yerli ve milli sermaye ile kurulmuştur.

 Uraw Kozmetik, ilke olarak kusursuz müşteri memnuniyetini esas almakta ve yenilikçi, adil, pozitif, müşteri memnuniyeti odaklı bir iş anlayışına sahiptir.

 Uraw Kozmetik, bünyesinde onlarca patentli uzun yıllardır Uluslararası platformlarda kabul görmüş markalara da sahiptir.

 Uraw Kozmetik, e-ticaret sisteminde ödeme seçenekleri olarak yerli ve yabancı sektörünün dev isimleri ile çalışmaktadır.

 Uraw Kozmetik, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığının ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü’nün açıkladığı kriterleri ölçü alarak, insan sağlığına herhangi bir şekilde zarar vermeyen ham maddeler kullanarak Kozmetik ürünleri üretmektedir.

Uraw Kozmetik, Türkiye'nin yanı sıra, Azerbaycan, ABD, Almanya Fransa, İngiltere, İtalya, Rusya ve Arap yarım adasına yerli milli sermaye üretimi olan ürünlerini ulaştırmakta ve Türkiyeyi Global piyasada da temsil etmektedir.

Uraw Kozmetik, AR-GE konusunda her geçen gün yatırımlar yapmakta ve her üretilen ürün grubu için AR-GE çalışmaları, sonuçları ve testleri ile ürünü piyasaya sunmaktadır.

Uraw Kozmetik, e-ticaret sisteminde kargo teslimatları konusunda Türkiye için MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo ve Sürat Kargo ile, yurt dışı için ise DHL, UPS ve FEDEX ile çalışmaktadır.