Sevdiğinizle beraber romantik bir hafta sonu geçirme fikriniz varsa şimdi Sapanca’da olmanın tam zamanı. İstanbul’dan uzaklaşmadan ama şehir karmaşasının uzak olduğu Sapanca Gölü her mevsim bir başka güzel.

Adapazarı’na bağlı Sapanca, hafta sonu kaçamaklarını sevenlerin nefes alabileceği popüler bir rota. Yazı ayrı, kışı ayrı bin bir rengin ve güzelliğin sayılı adreslerinden. Bu hafta sonu tatilinde kendinize ayırabileceğiniz en güzel Sapanca Otelleri sizi bekliyor. Eşine zor rastlanan bir doğa içinde saatlerce yürüyüşünüzü yapabilir ardından sevdiğinizle beraber sıcacık bir yorgunluk kahvesi içebilirsiniz.

Sapanca Gölünden ibaret bir Sapanca hayal ediyorsanız yanılıyorsunuz, çünkü burası tarihin hala yaşadığı özel yerlerden. O keşfedilesi sokaklarında turlarken tarihin kokusunu alacağınızdan eminiz. Kısacası romantizm, eşsiz doğa ve yaşayan tarih tek bir karede… Hayatla ilgili önemli birçok karara defalarca ev sahipliği yapmış Sapanca’dan başka daha iyi bir durak olamaz diye düşünüyoruz.  Günübirlik Turlarında en çok talep gördüğü bu atmosferde her mevsimin ayrı ayrı tadını çıkarmalısınız.

Marmara Bölgesi’nin turistik yeri Sapanca 16 kilometrelik uzunluğuyla zaten ne kadar güzel bir yer olduğunu fazlasıyla ispatlıyor aslında. Yemyeşil doğasında dağların arasından gelen buz gibi sularında enfes balıkların ne kadar lezzetli olduğunu da belirtmek gerek. Mükemmel alabalıkları buranın zenginliğini katlamaya yetiyor. Bir sürü ağaç türleri arasında mis gibi orman havasında yürümek nasıl da güzel olur El emeği ürünlerin sergilendiği Sapanca’da;  kilim, baston, maket evler, tahta kaşıkların olduğu şirin hediyelik ürünlere bakmayı unutmayın. Romantik bir hafta sonu tatili Sapanca’da sizi çağırıyor.