Profesyonel yeminli tercüman hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda, işinizi şansa bırakmak istemezsiniz. Çeviri Çözümleri, profesyonel yeminli tercümanları ile beklentilerinizi boşa çıkarmaz.

Çeviri Çözümleri olarak tüm tercüme ve tercüman hizmetlerimizin uluslararası standartlara uygun verildiğinin garantisini sağlıyoruz. EN15038 Tercüme Hizmeti Kalite Standartları ile tüm tercüme süreçlerini plan-program dahilinde yürütüyoruz.

Müşteri memnuniyet düzeyini her zaman üstlerde tutmak adına hizmetlerimizi sürekli olarak yeniliyor ve geliştiriyoruz.

Şirket Kuruluş İşlemlerinde…

Şirket kuruluş ve tescil işlemleri ticaret odalarında gerçekleşmektedir. Şirket kuruluş işlemleri esnasında ortaklardan birinin yabancı uyruklu olması ve Türkçe olarak memurun dediğini yazamaması halinde yeminli tercüman talep edilir. Yeminli tercümanlar, şirket kuruluş işlemleri esnasında şirket ortaklarına ana sözleşmeyi sözlü tercüme etmekle yükümlüdür.

Çeviri Çözümleri olarak şirket kuruluş ve tescil işlemleri için birçok dilde profesyonel yeminli tercüman hizmeti veriyoruz. Yeminli tercümanlarımızı bilgi ve deneyim sahibi kişilerden seçiyoruz. Perpa İTO ile aynı binada bulunmanın vermiş olduğu avantajla ile acil tercüme hizmet sağlıyoruz.

İş Toplantılarında…

Uluslararası iş anlaşmalarına bağlı olarak iş toplantıları, yemekleri ve seyahatleri veya konferanslar, eventler gibi organizasyonlar gerçekleştirilmektedir. Toplantının farklı dillerde konuşan temsilciler tarafından gerçekleştirilmesi iletişim sıkıntısı yaratabilmektedir.

Çeviri Çözümleri toplantı tercümanlığı hizmetiyle birçok dilde hizmet vermektedir. Böylelikle olası iletişim sıkıntılarının önüne geçmektedir.

Nikah ve Tapu İşlemlerinizde…

Yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen nikah ve tapu işlemlerinde yeminli tercüman hizmeti talep edilmektedir. Çeviri Çözümleri yılların deneyimine sahip profesyonel yeminli tercümanlarıyla kaliteli ve güvenilir sözlü tercüme hizmeti vermektedir.

Noter İşlemlerinde…

Yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından noterlerde gerçekleşen vekalet verme, imza sirküleri çıkarma vb. işlemlerde yeminli tercüman hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Yeminli tercümanlar söz konusu işlemlerde kişinin nelere yetkili olduğuna, hangi işlemler için imza atacaklarına ilişkin tarafları bilgilendirmektedir.

Noterler ile birlikte Perpa Ticaret Merkezi’nde yer alan ofisi ile Çeviri Çözümleri, profesyonel yeminli tercüman hizmeti vermektedir.

Diğer İşlemleriniz İçin…

Bahsi geçen işlemlerin yanı sıra yeminli tercümanlar tercümesi gerçekleştiren evrakı kaşeleyip imzalayarak o evraka resmiyet kazandırırlar.

Pasaport, diploma, nüfus kayıt örneği, sözleşme ve vekaletname gibi evraklar yeminli tercümanlar tarafından yeminli tercümesi gerçekleştirilen evraklardandır.

Çeviri Çözümleri’nde tüm evraklarınızın yeminli tercümesi büyük hassasiyet ve titizlik içerisinde gerçekleştirilmektedir. Tercümesi gerçekleştirilen tüm evraklarınız editör ve kontrolörlerimiz aracılığıyla tekrar gözden geçirilmektir.

Yeminli tercüman hizmetlerimiz hakkında www.ceviricozumleri.com ve [email protected]  adreslerinden bilgi alabilirsiniz. 0553 910 31 32 0212 221 45 21 numaralı hatlardan kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.