Şal ve eşarp koleksiyonlarıyla modanın öncüsü markalardan olan Fresh Scarfs, bünyesinde birçok koleksiyona ev sahipliği yapıyor. Her mevsim ve her dönem için özel olarak dizayn edilmiş koleksiyonlarla, her kadının Fresh Scarfs şallarıyla kendi tarzını yansıtması mümkündür. Özgün desenlerin kullanıldığı şal modelleri, farklı konseptleri yansıtmak için de oldukça uygundur.

Çoğunlukla kombinlerin tamamlayıcı parçası olarak düşünülse de şallar, üzerine bir tarz geliştirilebilecek parçalardır. Fresh Scarfs şal modelleri, kendine özgü bir stile sahip olmak isteyen kadınlar için özel olarak geliştirilmiştir. Her estetik talebe cevap verebilen özel koleksiyonlar, moda konusunda öncü olmak isteyen kadınların tercihine sunulmuştur.

Renkli Tarzlar İçin Desenli Pamuk Şal Modelleri

Renkli tarzlar için Fresh Scarfs tarafından tasarlanan pamuk desenli şallar, yüksek düzeyde hareketliliği bünyesinde barındırır. Oldukça özgün desenlerin kullanıldığı desenli pamuk şal modelleri arasında, her zevke hitap eden modellere rastlamak mümkündür. Botanik, Luna, Lotus, Isla, Soft Ruby ve Garden gibi birçok modele ev sahipliği yapan desenli pamuk şallar, her ortamda kaliteye konforla ulaşabilme imkanı tanır.

Her şart altında eğlenceli ve canlı bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanan desenli pamuk şallar, yüksek düzeyde kaliteleriyle de dikkat çekicidir. Özellikle sonbahar ve kış aylarında desenli pamuk şal modelleri ile mevsimin olumsuzluklarından etkilenmeden şıklığı tamamlamak oldukça kolaydır.

Klasik Konseptleri En İyi Yansıtan Düz Şal Modelleri

Klasik konseptleri kendi tarzı olarak benimseyen kadınlar için de Fresh Scarfs şal koleksiyonları içerisinde özgün modeller bulunur. Farklı renk ve kumaş alternatiflerinin sunulduğu düz renk eşarp modelleri, konsept açısından da çeşitlilik içerir. Düz şal modelleri arasında kış, ilkbahar ve yaz aylarını ayrı ayrı yansıtabilen özel konseptler bulunmaktadır.

İnce pamuk vual şallar, bambu şallar, penye şallar yaz ve ilk bahar ayları için oldukça ideal tamamlayıcı parçalardır. Kış ve sonbahar aylarında ise klasik konsepti en iyi şekilde yansıtmak adına punto ipek şallar, Medine ipeği şallar ve düz renk pamuk şallar Fresh Scarfs’ın şal koleksiyonları arasında yer almaktadır.