Online trafik sigorta teklifleri birçok avantaja ve uygun fiyatlara ulaşmanızı sağlar. Yapılması zorunlu olduğundan dolayı bu sigorta türü ile ilgili hesaplama ve değerlendirme işlemlerini daha dikkatli yapmanız gerekir. Trafik sigortası hesapla için online hesaplama araçlarından yardım alabilir, e-sigortam üzerinden sigorta fiyat teklifi alabilirsiniz. Trafik sigortası fiyatları belirlenirken birden fazla unsur dikkate alındığından dolayı teklifler arası kıyaslama yaparken en iyi teminatları en uygun fiyatlarla veren acenteye öncelik vermelisiniz. Bu işlemi sigorta yenileme, ikinci el ya da sıfır araç alma hallerinde yapabilirsiniz. Ayrıca sigorta yeniliyorsanız ve sigortalılık döneminde bir kazaya karışmamışsanız bu durumda trafik sigortası fiyatları sizin için daha indirimli olacaktır.

Online Trafik Sigortası Teklifi

Trafik sigortası fiyatları ve detayları ile ilgili bilgi almak için online trafik sigortası teklifi talep edilebilir. Bunun için e-sigortam adresinde yer alan teklif sayfasına tıklanır ve ekrana gelen TC kimlik numarası, cep telefonu numarası, mail adresi gibi sigortalı bilgileri, araç bilgileri ve kayıt aşamaları tamamlanır. Daha sonra kişiye özel trafik sigorta hesapla işlemi yapılır ve her müşteriye en uygun teklifler sunulur. Onay verdiğiniz takdirde sigorta işlemleriniz başlatılır ve bu sayede talebiniz online olarak daha hızlı ve pratik bir şekilde karşılanmış olur.

Trafik Sigortası Poliçe Kapsamı

Zorunlu araç sigortası teminatları kendi içerisinde sağlık giderleri, maddi hasar, sakatlanma ve ölüm olmak üzere çeşitlere ayrılır. Bunların sigorta kapsamına girmesi için poliçe limitleri ile zarar gören sigortalı kişilerin haklılık payları dikkate alınır. Buna göre zararlar farklı oranlarda olmak üzere sigorta şirketi tarafından karşılanır ve sigortalı kişinin mağdur olmaması sağlanır. Bu sigorta türü araç sahipleri için kanunlar tarafından zorunlu olduğundan bahsi geçen teminatlardan herkes yararlanabilir.

Ayrıntılı bilgi ve trafik sigortası fiyatları için e-sigortam web sitesini ziyaret edebilirsiniz.