Ocak Cubicle firması olarak uzun yıllardır cubicle sistemler üzerine hizmet veriyoruz. Firma olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bunu sağlamak adına en kaliteli malzemeleri ve ne kaliteli işçiliği en uygun fiyatlardan sizlere sunuyoruz.

Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan tüm hizmet detaylarımızı en ince ayrıntısına kadar inceleyebilirsiniz. İlgili görseller firmamız tarafından yapmış olan cubicle sistemlerdir. Bunları inceleyebilir ve kendi ihtiyaçlarınıza yönelik bir fikir sahibi olabilirsiniz. Yine iletişim bilgilerimiz üzerinden bizleri arayabilirsiniz. Tüm yetkililerimiz sizlere hem sistem hem de fiyatlandırma hakkında detaylı olarak bilgi sunacaktır.

Kompakt Laminat olarak ta bilinen cubicle sistemler inşaat ve yapı alanında en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Çünkü malzeme olarak hem çok kaliteli, hem uzun yıllar kullanıma uygun hem de diğer alternatiflerine göre uygun fiyatlıdır. Firma olarak sizlerin var olan cubicle sistem ihtiyaçlarınız için profesyonel bir süreç izliyoruz. Yapmış olduğumuz tüm üretimler proje bazlı çalışmalardır. Eğer elinizde mevut bir projeniz varsa bu proje üzerinden birebir çalışmalar yapıyoruz. eğer mevcut bir projeniz yoksa uzmanlarımız ilgili alanı ve müşteri isteklerini baz alarak bir proje çalışması yapıyor. Müşteri onayının ardından bu projeler üzerinden üretim ve montaj çalışmalarımı yapılıyor.

Neden Cubicle Sistem Seçmeliyim?

Alışveriş merkezlerin, spor salonlarında, hastanelerde, okullarda ve bu tür birçok toplu yaşam alanlarında özellikle wc kabin, duş kabini ve soyunma dolapları olarak cubicle sistemler kullanılmaktadır. Bunun ise farklı birçok nedeni vardır.

Bu sistemlerin tercih edilmesinin ilk nedeni dayanıklı ve sağlam olasıdır. Uzun yıllar güvenle kullanılabilmektedir. Yine hijyenin ön planda olduğu laboratuvar vb. tüm alanlarda tercih edilmektedir. Suya dayanıklı bir yapısı vardır ve nem ve rutubetten etkilenememektedir.