İnsanların her gün kullandığı onlarca kurum ve web sitesinin can damarı olan müşteri hizmetleri ve destek hatları, ihtiyacımız olan soruların ve sorunların cevaplanması için başvurduğumuz birimlerdir. Hız çağında birçok kurum, müşterileri ile hızlı bir iletişimde olmak istiyor, sorunları da aynı hızla çözümlemek istiyor. Bu aşamada kullanılan çevrimiçi müşteri hizmetleri sistemleri arasında olan Suppsay canlı destek sistemi ön plana çıkmaktadır.

 Suppsay Özellikleri Nelerdir?

            En çok kullanılan benzer sistemler olan whatsapp canlı destek uygulaması ile dahil olmak üzere bütün halinde çalışabilmektedir. Yüksek hızlıdır ve istatistik olarak kullanım yoğunluğunu zaman dilimlerine göre rapor halinde almanıza olanak sağlamaktadır. Faaliyetin amacı olan müşterilere canlı destek verilmesi, firma memnuniyetini ve aynı zamanda ciroyu da artıracak önemli bir parametre olacaktır.

            Sisteminize çok hızlı entegre edebileceğiniz, kullanıcı deneyimi memnuniyet verici olan, aynı zamanda firmanız için de prestij sağlayan önemli bir yardımcı olacaktır. Kurumsal hizmet anlayışının yansıması olan program sayesinde, hem ziyaretçi istatistiğinizi, hem verilen canlı yardım ile müşteri memnuniyetine büyük bir artı değer kazandıracaksınız.

 https://suppsay.com/