Sektörde elde etmiş olduğu deneyim ile müşterilerine led, led aydınlatma ve elektronik malzeme satışı ile ilgili en etkili hizmetleri sunan Novi Elektronik, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile kaliteden ödün vermeden büyük bir hızla büyümeye devam etmektedir.

            Şerid Led :Tek ya da 3 çipli olarak satışa sunulan ve küçük ledleri şerit üzerine dizerek hazırlanan şerit led ürünleri, birçok yüzeye kolayca yapışabilmektedir. Uygulaması kolay olan şerid ledler, geniş bir kullanım alanına sahiptir.

            Led Panel : Panelin içerisine yerleştirilen çiplerin üzerinin pleksiyle kaplayarak tasarlanan led panel ürünleri, verimli bir ışık gücüne sahip aydınlatmalar arasındadır. Tüm iç mekanlarda kullanılabilen led paneller, farklı renk ve boyut alternatiflerini bir arada sunmaktadır.

            Ray Spot :Özellikle mağazalarda kullanımı yaygın olan ray spot aydınlatmalar, hareket etme özelliğine sahiptir ve dekoratif görüntüsü ile de mekanlara şıklık kazandırır. Yüksek kalitede ışık gücüne sahip olan ve önemli derece enerji tasarrufu sağlayarak sizlere maliyetten kazandıran ray spot aydınlatma ürünlerine, Novi led ayrıcalığı ve kalitesi ile sahip olma avantajlarını kaçırmayın.

 novielektronik.com