7 yıl önce kurulan ve eğitimde çığır açan, işverenlerin çözüm ortağı, iş arayanların iş kapısı… Kimden mi bahsediyorum tatbikîde kariyer adam, kariyer adam Türkiye’nin önde gelen firmaları için hem eğitim hem de personel yetiştirme alanında çözüm ortağı olarak sektöründe hizmet vermektedir. Kariyer adam çözüm ortağı olarak Sabancı, Arçelik,  Yataş grup, Atasay,  Hundaı, Eti maden, Beko, sağlık bakanlığı, sosyal güvenlik kurumu,  maliye bakanlığı gibi birçok kamu kurum ve kuruluş ile çalışarak insan kaynaklarının meslekte yeterlilik konusunda hizmet sunmaktadır.

Kariyeradam yorumlamasıyla herşey eğitimde geçer politikalarıyla eğitim seviyesini yüzde 97,3 çıkararak Türkiye’nin en kaliteli eğitimini sunarak her alanda personel yetiştirmeyi prensip edinmiş olan kariyer adam sektörünün lider kuruluşu olarak eğitim vermektedir.

Kariyeradam web sitesi üzerinden online uzaktan eğitimler ile Türkiye’nin her iline hizmet sunarak gerekli olan eğitimleri almanıza olanak sağlıyor. Kariyer adam basına yansıyan bir haberde kariyer adamdan övgü dolu sözlerle bahsedildiği gibi ilk günkü aşkla hizmet vermeye devam ediyor. Basına yansıyan makaleyi http://www.gundemdekihaber.com/kariyeradam-tebriki-hak-ediyor-kariyer-adam-egitim-kurumlari üzerinden okuyabilirsiniz.