Perde dendiğinde akla yalnızca evlerde kullanılan ve pencerelere takılan perdeler gelmemelidir. Perdeler aslında çok çeşitli ve farklı olan ürünlerdir. Perde kelimesi farklı ürünler içinde kullanılabilmektedir. Buna en iyi örnek sahne perdeleri ve sistemleridir. Bunun yanı sıra projeksiyonların yansıtma aşamasında kullanması için üretilen projeksiyon perdesi modelleri de bulunmaktadır. Bu tarz ürünlerde perde adı altında satışa sunulmakta ve pek çok alanda rahatlıkla kullanılmaktadır. İstanbul sahne perdesi ve sistemleri adı altında ürün satışı yapan firmamızda tüm bu ürünlere kolay bir şekilde ulaşılması mümkündür. Firmamızda projeksiyon perdesi dahil tavan perdesi, sahne perdesi, kış bahçesi perdeleri ve daha pek çok perde modeli satışa sunulmaktadır.

 Projeksiyon perdesi

            Projeksiyon perdesi projeksiyon sistemine sahip olan alanlarda kullanılması zorunlu olan perde çeşitlerindendir. Bu perdelerin en önemli özelliği düz beyaz olmaları ve üzerine yansıtılan görüntüyü net bir şekilde göstermeleridir. Genellikle stor perdeler gibi yanındaki ipi ile hareket ettirilen fakat bazı modelleri motorlu olabilen bu perdeler özellikle okullar ve iş yerler tarzı yerler tarafından tercih edilmektedir. Bu sayede projeksiyonun yansıttığı görüntüler net olarak karşı tarafa aktarılabilmektedir.

 Tavan perdesi

            Tavan perdesi birçok kişinin varlığını bile bilmediği perde modellerinden bir tanesidir. Fakat bu perdeler doğru kullanıldıklarında son derece avantajlı olabilmektedir. Genellikle motorlu olan ve uzaktan kumanda ile yönetilen bu perde modeli kafelerin ve restoranların teras kısmı için idealdir. Kış aylarında sürekli olarak yağmur yağdığından bu tarz perdelerin kullanımı yaygınlaşmaktadır. İnsanlar dış mekanlarda oturmak ev aynı zamanda ıslanmak istemediklerinde bu tarz tavan perdesi modellerini tercih etmektedir. Tüm bu ürünler ve çok daha fazlası için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızda satılan tüm ürünler üst kalitedir ve uzun süre rahatlıkla kullanılabilecektir.