ERC Soft markası aracılığı ile foriba kayıt ve giriş yapabilmek, yeni bir başvuru oluşturabilmek, foriba destek alabilmek veya online ortamda oluşturmuş olduğunuz başvuru formunu görebilmek için sitemiz üzerinden yönergeleri takip ederek TC kimlik numaranız ile detaylı bilgilendirme alabilir ve yeni bir kayıt oluşturabilirsiniz. Günümüzde pek çok sektör artık e imza ile işlevlerini gerçekleştirmektedir.

Bu aşamada elektronik ortamda desteğe ihtiyacı olan ve e-imza işlerinden şirketinin de faydalanmasını isteyen kurumların akıllarına takılan en büyük sorun asıl bu sisteme nasıl dahil olabileceğidir.

E imza İle Islak İmza Aynı Şey midir?

E-imza dendiğinde aklımıza kişinin kimlik doğrulamasını yapabilme ya da elektronik ortamda oluşturulan bir veriyi tasdik edebilmek amacıyla kullanılan elektronik veri olarak genel bir tanım yapılabilir. Kullanacak olduğunuz e-imza, ıslak imza ile aynı geçerliliğe sahiptir. Hukuken geçerliliği bulunan böyle bir uygulama evrak işlemlerinizde ve ticari anlamda yapmış olduğunuz satışlarda fatura oluştururken de büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Aynı zamanda çevreye duyarlı olarak kağıt israfının da önüne geçilmesini sağlayan edm bilişim sistemidir. E- imza, ıslak imza ile aynı geçerliliğe sahip olduğu için gönül rahatlığı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü e-imza demek elektronik ortamda gerçekleştirilen her türlü alışveriştede  anahtar teslimi efatura işlemlerinde iki tarafın karşılıklı olarak oluşturulan bilginin değişmediğini ve gönderen kişiye ait olarak düzenlendiğini inkar edebileceği herhangi bir alan oluşmaz. Bu yüzden güvenilir bir ortam da sunan kişinin elektronik ortamda gerçekleştirilen her türlü satışta kimlik bilgilerinin doğrulanması için de önemli bir adımdır.