Kombilerin birçok farklı arızası olabilmektedir. Bunlardan bir tanesi kombinin herhangi bir şekilde elektrik almamasıdır. Veya kombinin baca çekiş gücünün zayıflaması da bir kombi arızası olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun dışında kombinin Vanaları ile ilgili problemler, sigorta sorunları, gazının eksilmesi gibi birçok farklı arıza sebebi bulunmaktadır. Özellikle son dönemlerde ortaya çıkan dijital kombilerde dijital alanda bozulmalar da kombi arızaları arasında sayılabilmektedir. ECA kombi servisi veya farklı markaların kombi servislerine arıza bildirimi yapmak için arayabilirsiniz.

Arıza bildirimini yaptıktan sonra Bulunduğunuz yere gelen ekipler arızanın hızlı bir şekilde giderilmesini sağlarlar. Internette pek çok bilgi kirliliği bulunduğu için kombi servislerinin güvenli olanlarına Teknosa servisi İstanbul internet sitesinden ulaşarak daha güvenli iş teslimatı

Kombi Nasıl Temizlenir?

Kombilerin temizlenmesi için öncelikli olarak kombinin bazı parçalarını sökülmesi gerekmektedir. Kendi kendinize kombinin temizlenmesi işlemini gerçekleştirmeniz çok da mümkün değildir. Çünkü kombinin bütün alanının ayrıntılı bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Bu da bilgi sahibi olmayan kişilerin yapabileceği bir işlem değildir. Bazı kısımlarını Kendisi temizleyebilseniz bile gerekli olan kısımların temizliği mümkün olmayacaktır. ECA Kombi servisi olarak hizmet veren firmalarla iletişime geçerek kombinizin temizlik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca ECA kombi servisi ile iletişime geçtiğiniz zaman kombi ile ilgili bir arıza söz konusu ise veya periyodik bakım gerekiyorsa bunlarla ilgili Ayrıntıları da öğrenebilirsiniz. Kombi bakımı veya arıza giderme işlemleri için güvenilir firmaları ulaşmak Teknoservis İstanbul web sitesinde mümkündür.

Kaynak: https://teknikservisistanbul.com/eca-kombi-servisi/