Naylon çantaların dünyaya olan zararları fark edilmeye başladığından bu yana pek çok kişi alış verişleri de dahil olmak üzere günlük hayatlarında bez çanta kullanmayı tercih ediyor. Çevreye karşı oluşturulan bu hassasiyet son yıllarda öyle artmıştır ki mal ve hizmet sunan firmalar da özellikle promosyon ürünlerinde ham bez çanta kullanmayı tercih ediyor.

            Bizler de bu hassasiyetler doğrultusunda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla baskılı ya da baskısız bez çanta üretimi yapıyoruz. Özellikle baskılı bez çanta çeşitleri müşterinin tercihleri doğrultusunda değişiklik gösteriyor. Örneğin bir fuar çantası için firmaya ait bilgilerin yanı sıra sırmanın logosu da çantaya basılabiliyor. Bunun dışında ise renklendirme de yine firmayı temsil eden renkler ile yapılıyor.

            Bez kese ürünlerimizde çanta modellerimize kadar satışa sunduğumuz her ürün 0 doğa dönüşümlüdür. Doğaya karşı duyarlı olan çantalar çevreye zarar vermemektedir.

 Anti bakteriyel özelliğe sahip olan bez çantalar dikiş kalitesi nedeniyle uzun süre yıpranmadan kullanılabilir özelliğe de sahiptir. Ayrıca dilerseniz kişisel baskı hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Tüm bu hizmetleri ekonomik koşullar ile sunuyoruz.

 http://www.hambezcantam.com/