Profesyonel bir organizasyon firması olan Asır Organizasyon firması düğün ve sünnet organizasyonu kapsamında çok zengin bir etkinlik paketini sizlere sunan Asır Organizasyon çok ekonomik fiyatlar ile sizlere unutulmaz anılara sahip olma imkânı tanıyor. Çocuklarınızın oturacağı tahtın süslenmesi, kostüm seçimi mehter takımı ve yeniçeri gibi farklı seçeneklere sahip olduğunuz etkinlik paketinde ata binme seçeneğinizde bulunuyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında da sizlere hizmet veren firma ramazan organizasyonu, dini düğünler, dini sünnetler gibi farklı organizasyonlar için tasavvuf grubu, semazen ekibi gibi dini içerikli hizmetleri sizlere çok ekonomik paketler kapsamında sunuyor. Günümüzde her kesim için ayrı bir etkinlik paketine sahip olan firma bu alanda sahip olduğu tecrübeyi de sizlerle paylaşıyor.

Asır Organizasyon firması yaklaşık olarak 20 yıldır bu alanda hizmet veren bir firma. İstanbul’un iki yakasında da yer alan şubeleri sayesinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir konumda. İstanbul genelinde yapılan birçok organizasyonun gizli kahramanı olan firma farklı uygulamaları ile dikkat çekiyor ve talep görüyor.

Asır Organizasyon firması bünyesinde birçok farklı organizasyon işi barındırıyor. Örneğin dini düğün törenlerinde yemek eşliğinde tasavvuf müziği imkânı sunuyor. Aynı zamanda bünyesinde yer alan hocalar aracılığı ile dua ve sohbet yapılıyor. Yemek sonrası aktivitelerin başında ilahiler geliyor. İlahi ekibi ile birlikte düğünlere farklı bir hava katılıyor. Ve elbette semazen ekibi gösterisi gerçekten görülmeye değer oluyor.

Tecrübe ve Deneyim

Profesyonel bir firma olan Asır Organizasyon firması mezuniyet organizasyonu kapsamında sizlere sunmuş olduğu sahne ve ses sistemleri kiralama hizmeti, misafirlerin karşılanması, masa ve sandalye tedarik hizmeti gibi özel hizmetler ile mezuniyet törenlerinizin kusursuz olmasını sağlıyor. Tüm eğitim kurumları için verilen bu hizmetler aynı zamanda çok ekonomik bütçelere sahip olduğu içinde avantajlı oluyorsunuz.

Organizasyon konusunda profesyonel bir firma olarak hizmet veren Asır Organizasyon; sünnet organizasyonu, düğün organizasyonu, ramazan organizasyonu, mezuniyet organizasyonu gibi konularda size sahip olduğu tecrübe ile hizmet veriyor. Çok ekonomik bütçeler ile çok geniş bir etkinlik paketini sizlere sunan firma 17 yıldır sektörün öncüsü konumunda.