Eğer satılık villa deyince aklınıza devasa konutlar geliyorsa, Esin Group bu yargınızı değiştirmek için hazır bekliyor. Sektörde öncü olan marka, her ihtiyaca yönelik farklı boyutlarda emlak alternatifleri sunmaktadır. Tek başınıza ya da çekirdek ailenizle yaşıyorsanız daha küçük konutları tercih edebilirsiniz. Daha kalabalık aileler için de geniş ve ferah yapı alternatifleri sunulmaktadır. Bu sayede ev kirası ödemek gibi büyük dertlerden kurtularak ev sahipleri ile tartışmadığınız sessiz sakin bir ömrü ailenizle veya yalnız başınıza sürebilirsiniz.

Deniz ile yaşamayı seven herkes için farklı birçok daire alternatifimiz bulunmaktadır. Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilir ve bu alanlarda yer alan en şık ve en modern yapılarımızı inceleyebilirsiniz. Kendi bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uyan tüm daireler için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Dünya standartlarında üretmiş olduğumuz tüm yapılar için satış sonrası memnuniyet ilkesinin peşinden gidiyoruz. Müşteri beklentilerine en uygun olan tüm yapılarımızı inceleyebilirsiniz.

Ege’nin İncisi Esin Group Villaları

Muğla’da Bodrum; Aydın’da ise Söke, Kuşadası ve Didim’de bulunan satılık daire projeleri, her kesime hitap eden oldukça modern tasarımlara sahiptir. Denizin oldukça yakınında konumlanan yapılar kompleks içerisinde de günlük yaşama dair alanlara sahiptir. Evinizden çıkıp yeşil alanda piknik yapabilir, parkurda sabah koşunuzu tamamlayabilirsiniz. Spor salonlarını kullanarak vücudunuzu tatilde bile fit tutabilirsiniz.

Sektörde özellikle de Ege bölgesinde bu denli büyük bir firmanın olmayışı ve bizim işlerimizi profesyonel kadromuz ile ilerletmemiz bu alanda öncü kuruluşlar arasında yer almamızı sağlıyor. Çalışanlarımız ile birlikte aldığımız kararlara sizlerin görüşlerini de ekleyerek gitgide gelişen ve her ihtiyacınıza çözüm bulabilecek bir firma haline geliyoruz. Muğla ve çevresindeki en güzel konutlara ulaşmak için bizimle irtibata geçin!