BURUN ESTETİĞİ NEDİR NEDEN YAPILIR?

 

            Burun estetiği, insanların burunlarında bir çeşit yamukluk ya da farklılık olması nedeniyle ya da kişinin burnundan memnun olmaması, başka bir burun çeşidi istemesi ile yapılan bir estetik ameliyatıdır. Bu estetik ameliyatının yaşı kızlarda 15 ve erkeklerde 17 yaşa kadar indirilmiştir. Burun estetiği için burnun görülen ölçüde yamuk olması ya da sağlık sorunu oluşturması gerekmez. Estetik için burundan memnun olmamak veya başka bir burun tipi istemek yeterlidir.

 Burun Estetiği Ameliyatının Fiyatları

            Burun estetiği fiyatları yapıldığı ile, hastahaneye, doktora, hastanın burnunun durumuna ve benzeri etkenlere göre değişmektedir. Ortalama fiyatları bellidir. Burun düzeltmek için 2.500 TL taban sınır iken 10.000 TL'de tavan sınırdır.

 Göğüs Büyütme İşlemi Neden Yapılır?

            Meme büyütme işlemi, kişinin memelerinden birini veya her ikisini de küçük bulmasından kaynaklanmaktadır. İstenilen bedene kadar meme büyütülebilmektedir. Ergenlik döneminde olgunlaşma sırasında bozukluk yaşayan insanlarda meme ve kalça bölgesinin küçük olması gözlemlenebilir. Bu ve bunun gibi durumlarda meme büyütme işlemi için hastahaneye başvurulabilir. Yine tamamen keyfi bir ameliyattır.

 Meme Büyütme Fiyatları

            Meme bölgesine yapılacak olan dolgu ile alakalı bir durumdur. Göğüs bedenine ve göğsün ulaşması istenilen bedene göre fiyat değişebilmektedir. Ortalama 3000 TL ile 7000 TL arasındadır.

dorahospital.com