Albayrak Ütü Makinaları firması olarak uzun yıllardır tekstil alanında çalışan her tür firma için makine ve ekipman satışı yapıyoruz. Firma olarak en önemli özelliğimiz çok geniş bir ürün portföyüne sahip olmamızdır. Ne tür bir işletme sahibi olursanız olun, ihtiyacınız olabilecek tüm ürünlere sitemizden sahip olabilirsiniz.

Eğer bir tekstil fabrikası işletiyorsanız bu işletmeleriniz için gerekli olabilecek tüm Tekstil ütüsü modellerimizi inceleyebilirsiniz. Her tür ürün çeşidi için farklı modellerde ve farklı güçlerde tüm ütü sistemlerimiz en profesyonel işleriniz için sizlere sunulmaktadır.

Yine hazır giyim alanında bir dikim atölyesi işletiyorsanız böyle bir tesis için ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri sitemizden edinebilirsiniz. Elbise Poşetleme makinası ve çeşitlerine kadar tüm ürünler sizler için satışa sunulmaktadır.

Eğer bir kuru temizleme firması çalıştırıyorsanız ya da büyük bir terzi işletiyorsanız mutlaka Merkezi sistem buhar kazanları ihtiyacınız olacaktır. Ve bunu sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.

Online Satış

Firma olarak buhar kazanları, sanayi ütü çeşitleri, ambalajlama makinaları ve çok daha fazlasını bünyemizde bulunduruyoruz. Her bir ürün için sektörün en iyi markalarına ait olan ve en çok tercih edilen modellerini satışa sunuyoruz. Eğer sizlerde verimli bir işletmeye sahip olmak istiyorsanız bunun için öncelikle en kaliteli makinaları satın almalısınız. Tüm makinalarımızı online olarak web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Ve online olarak uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.