Mustafa Keser Basın açıklaması ; 

Ben bu ülkede 27 Mayıs darbesi de dahil bütün darbeleri yaşamış, dinini imanını bilen, Ulu Önder Atatürk’üyle gurur duyan 73 yaşında bir Türk vatandaşıyım.

Bugüne kadar siyasetle hiç işim olmadı, sonra da olmayacak. Ancak Sayın Kılıçdaroğlu'nun sanatçılarla ilgili hakarete varan açıklamaları dolayısıyla, konunun da bir sanatçı olarak beni de ilgilendiriyor olması sebebebiyle dün akşam TRT MÜZİK kanalındaki programımda bir cevap verdim. Özetle şunları söyledim, ne bir eksik ne fazla. Sanatçı arkadaşlarım oraya masa üstünde dansöz oynatıp içki sofrası kurmaya gitmediler. Askerlerimize moral ziyareti yaptılar. Bunun çok beğendiğimiz Batı'da onlarca örneği var. Kılıçdaroğlu keşke kibar ve edepli bir eleştiri yapsaydı. O zaman belki anlayışla karşılanabilirdi. Şehit ailelerinin sanatçılara bir tepsinin olmadığından eminim.

Kılıçdaroğlu'nun ''Şehit evinin önünde de çalsınlar da göreyim'' lafına karşılıkta; Kılıçdaroğu'yla aynı fikirde olanlar arzu ederlerse şehit evini kendileri belirlesin, beraber gidelim orada asker türküleri okuyup, O'nların acısına (ki Türk evlâdı şehidiyle acıdan çok gurur duyar) ortak olacağım. Bana tepki gösterirlerse yüzüme tükürsünler. Yok göstermezlerse ben onların yüzüne tüküreceğim. Aynen bunları söyledim. Bunun haricinde yazılanlar yalandır. Arzu edenler TRT bandını izleyebilirler. SAYGILARIMLA...

Mustafa Keser