1 Ekim 2017 itibariyle hizmet vermeye başlayan Kupon Gayrimenkul, ekibinin tamamının Göktürklülerden oluşmasıyla fark yaratıyor. Göktürk'ün değişen yapısına dünden bugüne şahit olmuş Göktürklü bir ekipten oluşan Kupon Gayrimenkul, bu farklarının müşterilerine hizmet verirken büyük avantaj yarattığını söylüyor. 


Eyüp, Arnavutköy, Çatalca, Silivri ve Trakya genelindeki hakimiyetleri ise göz dolduruyor.  Kupon Gayrimenkul fark yaratan bu özelliğiyle beraber yatırımcıların da uğrak adreslerinden biri olmaya başladı bile.

Müşteri memnuniyetinin önemli adımlarından birinin iletişim olduğunu öne süren ekip, müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermek için ilk adımın önce dinleme ve ihtiyacın ne olduğunu anlamak olduğuna inanıyor. Kısa zamanda hızla sonuca ulaşmanın anahtarının müşteriyi anlamak, dinlemek ve  en uygun alternatifleri sunmaktan geçtiğini iddia ediyorlar. Böylece hem kısa zamanda sonuca erişilmiş hem de müşterinin ihtiyacı eksiksiz giderilmiş oluyor. 



Gerek gayrimenkul ihtiyaçlarınızı gidermek gerekse bir kahve içip sohbet etmek isterseniz Kupon Gayrimenkul'un Göktürk'ün kalbindeki ofisine uğramanızı tavsiye ederiz.


İletişim 

Facebook  - İnstagram

Cemre Baygın

05347213344 - 02123224515

[email protected]

Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. Kartal Sokak Çağlayan Sitesi No: 6A D:1 / Eyüp İstanbul

Mehmet Hakan Çağlayan

05495343959 - 02123224515

[email protected]

Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. Kartal Sokak Çağlayan Sitesi No: 6A D:1 / Eyüp İstanbul