Takım Elbise

Takım elbise, klasik giyinmeyi seven ya da iş hayatı gerektirdiği için mecburen klasik giyinen erkeklerin seçimidir. Davet, balo ve birçok organizasyonda erkeği bakımlı ve şık gösteren takım elbiseler tercih edilir. Bulunduğu ortamda karizma bir görünüm sergilemek isteyen bakımlı erkekler en şık takım elbiseleri seçerler. İş hayatın içerisinde resmi giyim tarzı mecburiyeti olduğunda gün içerisinde sürekli takım elbise giymek zorunda olan erkekler, hem rahat ve konforlu hem de şık bir güzelliğe sahip takım elbiseleri tercih ederler.

Giyilen takımım erkeğin bakımlı ve şık görünümünü sağlaması için bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Öncelikle takım elbisenin bedene uygun ölçülerde olması çok önemlidir. Omuzlar tam oturmalı, ceket ve pantolon boyu kişiye uygun olmalıdır. Takım elbisenin modeline ve tarzına uygun gömlek, kemer ve ayakkabı seçimi yapılmalıdır. İyi bir kombin takımın daha şık bir güzellik sergilemesini sağlayacaktır. Elbisenin yeni sezon moda trendine uygun modern bir takım olması seçkin bir görünüm sağlar.

İtalyan Kesim Takım Elbise

Takım elbiselerde kumaş kalitesi duruşu ve asil görünümü açısından büyük bir öneme sahiptir. Kaliteli kumaş ve kusursuz dikiş özellikleri ile dizayn edilen takım elbise erkeğin daha karizma bir duruş sergilemesini sağlayacaktır. Takım elbise modelleri İtalyan takım elbiseler, İngiliz takım elbiseler ve Amerikan takım elbiseler olarak adlandırılır. Her modelin kendine özgü kesim ve model özellikleri vardır. İtalyan kesim takım elbise modelleri slim fit adı verilen daha dar kesim elbiselerdir. İngiliz kesim takım elbiseler kollar vatkasız, çift yırtmaç, ceket boyu uzun, kruvaze yaka, pantolon duble paça ve pililidir. Amerikan kesim takım elbiseler yarım vatkalı, tek yırtmaç, rahat kesim ceket ve pantolondan oluşan modellerdir. Bu modelleri regular fit adı verilen ne çok bol ne de çok dar kesim olan takım elbiselerdir. Şık bir görünümden ziyade rahatını düşünen erkeklerin seçimi Amerikan kesim takım elbiselerdir.

İtalyan Kesim Takım Elbise Modelleri www.efor.com.tr’de

Takım elbise modelleri içerisinde en çok öne çıkan ve son yıllarda moda trendinde yerini alan İtalyan kesim takım elbiseler bakımlı erkeklerin tercihidir. İtalyan kesim takım elbise dar kesim bir model olup modern bir güzelliğe sahiptir. Slim fit ismi verilen dar kesim ceket, gömlek ve pantolon için uygulanır. Beden tam oturarak vücudu saran İtalyan kesim takım elbiseler de ceket boyu diğer modellere göre daha kısadır. Pantolon paça boyu kısa ve dar olan modelin ceket omuzları vatkalıdır. Genellikle tek düğme ve tek yırtmaç özelliği kullanılır. Üçgen vücutlu erkekler için ideal bir takım elbise olan İtalyan kesim modellerini sitemizde bulabilirsiniz. Kumaş kalitesi ve orijinal kesim özellikleri ile tüm takım elbise modellerini https://www.efor.com.tr/erkek-takim-elbise-modelleri-ve-fiyatlari-3 sitesinden temin edebilirsiniz.