Korku filmlerini aratmayan Hasdal otobanı, Göktürk halkının korkulu rüyası oldu. Yaklaşık 4 aydır orta refüjde devam eden otoban aydınlatma direkleri yenileme çalışması nedeni ile geceleri seyahat eden sürücüler karanlıkta yollarına devam etmek zorunda kalıyorlar.  13 Kilometre uzunluğunda olan Hasdal - Göktürk otoban yolunun aydınlatma direkleri yenileme çalışması yarısı tamamlanmış durumda. Tamamlanan kısım dahil virajlı olan Hasdal - Göktürk otoban yolununu 13 kilometre boyunca sürücüler geceleri karanlıkta seyahat etmek durumunda kalıyorlar.  Geçtiğimiz yılın son dört ayında geceleri onlarca kaza meydana geldi.

WhatsApp ihbar hattımıza bir okurlarımızın gönderdiği mesajda ''Bir refüj çalışması bu kadar ağırdan neden yapılır, yetkililere sormak istiyoruz?'' Hasdal - Göktürk yolunda orta refüj çalışmasından öncede yıllarca bir yanıp bir sönen aydınlatma direklerinin verimli çalışması kazalara adeta davetiye çıkartıyor. 

Virajlı ve kaza riski yüksek olan Hasdal - Göktürk yolunun sadece aydınlatma ışıkları değil, otoban asfaltının bozuk olması, sürücülere tehlike saçıyor. 


New Göktürk WhatsApp ihbar hattı 0546 273 8056