Sürücü kursuna yeni soluk

Göktürk mahallesi’nde 15 Yıldır hizmet veren Göktürk Sürücü Kursu, yeni yerinde geniş sınıfları ve tecrübeli kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor. Göktürk Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Ahmet Turan Özdoğan, kursiyerlerinin daha iyi eğitim alabilmeleri adına geniş, ferah, pandemi kurallarına uygun olarak işletmelerinin hazır olduğunu ifade etti.


Sürücü kursu sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Göktürk Sürücü Kursu, günümüz koşullarına uygun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Göktürk Sürücü Kursu kurucu Müdürü Ahmet Turan Özdoğan, kurs olarak eğitim alacak kişiler için son derece özverili bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. 
 

 
SÜRÜCÜ EĞİTİMİNDE KESİNTİSİZ EĞİTİM

Sürücü kursu olarak yeni yerlerinde eğitim vermeye başladıklarını vurgulayan Özdoğan, “Göktürk Sürücü Kursu olarak yeni yerimizde hizmetinizdeyiz. Deneyimli ve tecrübeli kadromuz geleceğin sürücü adaylarını en iyi şekilde eğitim vermek için Göktürk Sürücü kursunda eğitimlerini veriyorlar. Koronavirüs salgınında da sürücü kursu olarak tüm çalışmalarımız yapıldı. Yeni adresimizde hizmetimiz kesintisiz olarak devam ediyor” dedi.

 

Adres : Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad.  No: 30/D  Göktürk - Eyüpsultan İSTANBUL
Telefon : 0212 322 62 44
Gsm 1 : 0507 247 39 44
Gsm 2  : 0533 310 79 44
Web : www.gokturksurucukursu.com