Göktürk'te çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Göktürk Merkez Mahallesi Hz. Osman Camii ilerisindeki ormanlık alanda bu akşam saatlerinde henüz nedeni belli olmayan bir sebepten yangın çıktı. Çıkan yangına Göktürk'lü vatandaşlar, İstanbul İtfaiye ekipleri, Eyüpsultan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Göktürk Polis Merkez Amirliği ekipleri müdahale etti. 

itfaiye ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü

Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki Orman yangınına da Eyüpsultan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri arazözlerle müdahale etti. Söndürme çalışmalarına iki helikopterin de havadan destek verdiği yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. İtfaiye ekipler ve Eyüpsultan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yanan alanlarda soğutma çalışması yapmaya başladı.

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara olay yerine gelerek incelemerde bulundu, itfaiye ekipleri ve yangının söndürülmesi için emek veren herkese teşekkür etti. Eyüpsutlan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen'de yangın yerinde polis ekipleri ile birlikte İstanbul İtfaiye ekiplerine yardımda bulundular.

Göktürk'te çıkan yangında ilk müdahalede bulunan Göktürk'lü vatandaşlarımız, esnafımız hatta izinli olan Göktürk'te oturan itfaiye Mücahit Balyedi Göktürk halkı sizinle gurur duyuyor.
Göktürk HALKI Ormanlarına sahip çıkıp, yangın büyümesine engel oldu. İstanbul itfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. 

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara
Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara

Eyüpsutlan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen
Eyüpsutlan İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Levent Türkmen


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz