Göktürk Belediye Caddesi’nde Trafik Düzenlemesi
Göktürk Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde, hatalı parklanmaların önüne geçilmesi ve araç trafiğinin daha sağlıklı bir şekilde akışının sağlanması amacıyla duba çalışması gerçekleştirildi.
Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Eyüpsultan Belediyesi Trafik ve Ulaşım Şefi Sayın Hasan Acar’a ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Mahallede yaşanan trafik sorununu kalıcı olarak çözmek adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Kızılateş, mahalle sakinlerine de çağrıda bulunarak, “Komşularımızdan ricamız, mümkün olduğunca hatalı parklanmadan kaçınarak yapılan düzenlemelere destek olmalarıdır. Hep birlikte daha düzenli ve güvenli bir mahalle için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.





