AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, dün akşam katıldığı bir canlı yayın programında yaptığı açıklamada İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok şehirde belediye başkan adaylarının belli olduğunu söyledi. Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmasında '' Seçim strateji heyetini sürdürüyoruz. Her hafta bu toplantıyı sürdürüyoruz. Bugün de bu toplantıyı akşam saatlerinde yapacağız. Biz süreci zaten yürütüyoruz. Bu hafta içerisinde kampanya ile ilgili ilk hazırlığı da yapmış olacağız. Adayların tespiti meselesinde büyük mesafe alındı. İstanbul, Ankara başta olmak üzere adaylar belli oldu. Siyasi etik gereği bizim bunu söylememiz, kulislere sızdırmamız doğru olmaz. Bunun nasıl, ne zaman ilan edileceği genel başkanımızın takdirindedir. Bu hafta sonu ilan edilebilir. '' dedi.

Bugün Habertürk internet sitesinde AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı için bazı isimler yazıldı. Habertürk gazetesi Fatih Altaylı'nın iddiasına göre Seçkin Turan, başka bir haber sitesinde ise Deniz Köken ismi olduğu söyleniyor. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde ise Eyüpsultan Belediyesi Başkan adayı için kulislerde birçok isim zikredilmesine rağmen sürpriz yapılarak Remzi Aydın seçilmişti. Gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlerde de yine bir sürpriz yapılarak farklı biri kişi aday olarak karşımıza çıkabilir.

Kaynak : www.yeniakit.com.tr/haber/ak-parti-istanbul-ilce-belediye-baskan-adaylari-listesi-2019-549092.html

Önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapıldıkça bizlerde okurlarımızla AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayını paylaşacağız.