Dinamik tasarımı, farklı sunumları ve kaliteli hizmet anlayışıyla, modern dünyanın vazgeçilmezi sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanarak kısa zamanda misafirlerinin vazgeçilmezi olmayı başardı.





 

Huqqa, nargile anlamına gelen Hintçe kökenli ‘hookkah’ kelimesinin halk arasındaki kısaltılmış kullanımından esinlenerek isim olarak alınmıştır. Nargileye farklı lezzetleri ve sunumları ile sınıf atlatmıştır.



Huqqa, ağırlıklı olrak California Mutfağı’nı benimsemiş, sunumlarını buna göre şekillendirmiştir. Yine de geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için Anadolu Lezzetleri için de menüsünde yer ayırmıştır. Güne zengin serpme kahvaltısı ile başlayıp, devamında atıştırmalık ürünlerden, et, balık ürünlerine, salatalardan burgerlere kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Toplam 120 çeşit yiyecek ürününe sahip olan Huqqa, Türkiye’nin en ince pizzalarını servis etmektedir. Güncel kalabilmek için senede iki kere yeniliklerle menüsünü zenginleştirmektedir. Her menü değişiminden önce 6 ay boyunca geniş bir arge çalışması yapılmaktadır.







Tatlı menüsünde birbirinden lezzetli ürünler sunan Huqqa cheesecakeleri ile misafirlerin dikkatini üzerine çekmektedir.

 

İçecek sunumları için de yoğun bir arge çalışması yapan Huqqa ekibi, hikayesi olan ürünler ile misafirlerini etkilemektedir.

Bunlardan biri olan ‘HuGo’,Godiva ile Huqqa’nın ortak çalışması olarak doğmuş, menüye girdiği ilk günden itiberen gözde ürünler arasında yerini almıştır. Huqqa’nın limonatası vazgeçilmezlerindendir, özellikle çilekli limonatası sunumu ile birlikte ilk günden beri fenomendir.

 





Bütün bunların yanı sıra, arkadaşları ile başbaşa vakit geçirmek isteyen misafirlerine son teknoloji ile donanmış  özel odalar sunmaktadır. Bu odalarda yaş günleri, baby shower organizasyonları yapılabileceği gibi iş toplantıları için de altyapı bulunmaktadır.

 

Huqqa, yalnızca özel odaları ve sabah kahvaltı servisi için rezervasyon kabul etmektedir.

 

Telefon : 02122650666

Mail: [email protected]

Adres: Muallim Naci Cad No 56 Kuruçeşme İst