Çamaşır makineleri yeni nesil teknolojileri dahilinde yüksek devirde çamaşırların yıkanmasını sağlar. Özellikle de yüksek devir hızına çıkabilme kapasiteleri ile ciddi bir kuvvet ve direnç ortaya çıkartan çamaşır makinelerinde denge çok önemli bir olgudur. Nitekim bu sebebe bağlı olarak çamaşır makinelerinde çamaşır doldurma konusunda belirli bir kapasite belirlenmektedir. Bu kapasitenin aşılması durumunda da makinede ciddi bir dengesizlik oluşmasına ve özellikle de sıkma programı sırasında çamaşır makinesinde önemli şiddette sallantı meydana gelmesine neden olur. Zaten çamaşır makinesinin çok sallanması sorunu da genel olarak bu tip kullanım hatalarından kaynaklı olarak meydana gelir. Bunun dışında çamaşır makinesinin bulunduğu zemin düz olmayabilir ya da ayarlanabilir ayakları doğru şekilde ayarlanmamış olabilir. Bu durumda çamaşır makinesinin düz durduğuna ve yere sağlam şekilde bastığına dikkat edilmelidir. Ancak bu müdahalelerde çözüm oluşturmaz ise en kısa süre içerisinde merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir.

Çamaşır makinesinin çalışma sırasında çok fazla sallanması problemi makinede önemli bir dengesizlik sorunu olduğuna işaret eder. Deneyimli ve uzman teknik personelleri, çamaşır makinesinin yüksek devir hızında ortaya çıkan direnç ve kuvveti karşılamak üzere bulunan amortisörlerinde arıza olup, olmadığını kontrol eder. Çünkü zaman içerisinde yoğun ve özellikle de hatalı kullanımların etkisi ile çamaşır makinesinin amortisörleri eskiyebilir ve özelliklerini kaybedebilir. Bu durumda çamaşır makinesinin çalışma sırasında ciddi manada sallantı sorunu yaşamasına neden olabilir. Çamaşır makinesi amortisör parçalarının değişimi son derece pratik şekilde yerinde müdahaleler ile gerçekleştirilebildiği gibi tüketici açısından ciddi maliyetlere de neden olmaz.

Tam donanımlı servis araçlarında çamaşır makinesi modeline uygun olarak her zaman hazır durumda bulundurulan orijinal amortisör parçaları ile dakikalar içerisinde değişim işlemleri tamamlanır. Bu değişim işlemlerinin ardından çamaşır makinesinin çalışma sırasındaki sallantı sorunları geride bırakılır. Bununla birlikte merkezi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde tüm müdahaleler ile ilgili olarak servis bünyesinde 1 yıllık garanti desteği de tüm tüketicilere sunulmaktadır. Böylelikle çamaşır makinesindeki arızanın giderilmesinden sonra 1 yıllık garanti kapsamının avantajlarından yararlanarak, sorunun son derece ekonomik ve kaliteli şekilde çözümünden faydalanılabiliyor.