SÜRÜCÜ KURSLARI GENÇLERE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

2007 yılından beri Göktürk Mahallesinde hizmet veren Göktürk Sürücü Kursu, gençlere istihdam sağlamayı hedefliyor. Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Göktürk Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Eğitimci-Sosyolog Ahmet Turan ÖZDOĞAN, “Gençlerimize iş istihdamı sağlamak, onlara yeni pencereler açmak ve işler ile ilgili değişen yönetmeliklerden haberdar etmek boynumuzun borcu” dedi.

81 ilde bulunan Sürücü Kursları’ndan 2 şubeleriyle uzun zamandır Eyüpsultan Göktürk ve Sarıyer’de hizmet veren Göktürk Sürücü Kursu, istihdam hedeflerini açıkladı. Göktürk Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Eğitimci-Sosyolog Ahmet Turan ÖZDOĞAN, direksiyon hocası olmanın şartlarını ve yeni yönetmeliği açıkladı.

YENİ YÖNETMELİKTE LİSE MEZUNU FIRSATI

Sürücü kursunda eğitmen olmanın şartlarına ilişkin açıklamalarda bulunan ÖZDOĞAN, “Gençlerimize iş istihdamı sağlamak, onlara yeni pencereler açmak ve işler ile ilgili değişen yönetmeliklerden haberdar etmek boynumuzun borcu. Daha önceki yıllarda Direksiyon Hocası olabilmek için lise mezuniyeti yeterliydi. Milli Eğitim Bakanlığımız bu şart ön lisans (2 yıllık üniversite) mezuniyetine çevirdi. Yeni yönetmelik ile tekrar LİSE MEZUNLARIMIZ direksiyon hocası olabiliyorlar. Bu da güzel bir fırsat. İlerleyen yıllarda muhtemelen tekrar Ön Lisans (2 yıllık Üniversite)’a alabilirler. Gençlerimiz, kendini genç hissedenler fırsatı kaçırmasınlar. Direksiyon hocası olmak için aranan 3 şart: Yüz kızartıcı suçlara karışmamış olmak (sabıka almamış olmak), Ehliyet’in 3 yaşında olması ve Lise mezunu olmak” dedi

DİREKSİYON HOCALIĞINA BAŞVURU İÇİN;

Türkiye’de herhangi bir Halk Eğitim Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz ya da Göktürk Sürücü Kursu’ndan destek alabilirsiniz.

EĞİTİM ŞART…

SAYGILAR SUNUYORUM

Göktürk Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Eğitimci-Sosyolog Ahmet Turan ÖZDOĞAN

Ahmet Turan ÖZDOĞAN / Eğitimci Sosyolog

www.ahmetturanozdogan.com

www.gokturksurucukursu.com

İletişim Bilgileri
E-mail: [email protected]

Gsm: 0533 310 79 44