Her yıl binlerce öğrenci liseden mezun olduktan sonra hayatlarının dönüm noktası olan YGS ve LYS sınavlarına girerek, hayatlarının geri kalanını geçirecekleri mesleklerini yapabilecekleri üniversite için birbirleriyle yarışmaktadırlar. Bu yarış içerisinde öğrencilerin yaşadıkları anlık durumların bile hayatlarını bu denli etkileyecek bir yarışın içerisinde olmaları hem velilerimizi hem de öğrencilerimizi ciddi bir stresin içerisine sokmakta ve öğrencilere ciddi bir sorumluluk yüklemektedir.

Türkiye’de yapılan bir çalışmada ise üniversiteden mezun olan öğrencilerin sadece %5 lik diliminin mezun olduğu alanda çalıştığı %95 lik kesimin ise farklı alanlara yöneldiği bilinmektedir buda aslında öğrencilerin hayalindeki mesleği değil sınav sonucunda aldığı puana göre meslek seçimini yaptığının en büyük göstergesidir. Yine yapılan en son çalışmada mezun olan gençlerin sadece beşte birinin iş bulabildiği göz önünde bulundurulduğunda ise işin sadece üniversite sınavıyla bitmediği rakamlarla karşımıza çıkmaktadır.

LMK Consulting olarak bizler, öğrencilerimize yurtdışı üniversiteleri konusunda farklı alternatifler sunarak onların sınırlarını kaldırıyor ve farklı pencereler açarak dünyaya bakış açılarını değiştiriyoruz. Öğrencilerimiz başta Amerika, İngiltere, Kanada ve Avrupa olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde istedikleri alanda üniversite eğitimi alabilirler. Yaygın inanışın aksine ise yurtdışında üniversite eğitimi almak sanıldığı kadar pahalı olmamaktadır. Hemen her bütçeye uyabilecek Türkiye’de bir özel üniversite maliyetine öğrencilerimiz yurtdışında üniversite eğitimi alabilirler.

Üniversite danışmanlığıyla ilgili detaylı bilgi almak için 02122330053 veya [email protected]

Teşvikiye Mah. Vali Konağı Cad. Sezen Hanım Apt. No:94/7 Şişli-Istanbul