Hem apartmanda hem de günümüzde birçok yerde oluşan sitelerde, apartman yönetimi ana meslek grupları içerisine girdi. Yöneticilerin birçok sorumlulukları, kat malikleri kanununda belirtilen maddeler çerçevesinde ortaya konmuştur. En az 8 bağımsız bölümden oluşan apartman, bina gibi tüm alanlarda yönetici olma zorunluluğu bulunmaktadır. Eminol Grup Profesyonel Site Yöneticiliği bu zorunluluklarda profesyonel hizmet kalitesi ile devreye girmektedir.

Birçok apartmanın bir araya gelmesiyle oluşturulan sitelerde ise problemlerin ve yapılması gerekenlerin çözümü için bina yönetimi önemli faktörlerden biridir. Site ve apartman yöneticiliği birçok karakterde ve farklı fikirlerde olan insanların bir araya geldiği ortamlarda her geçen gün zorlaşmaktadır. Toplanamayan aidatlar ya da alınamayan kararlar nedeniyle bina içerisinden seçilecek olan yöneticilerin bu konularda pasif kalmasına sebebiyet verir.

Site Yöneticiliği Yeni Bir Meslek Grubu

Kararların tebliği edilmesinde ve uygulanabilmesinde dışardan anlaşılacak şirketlerin daha katı ve kararlı tutumları nedeniyle yararlı oldukları görülmektedir. Bu ve buna benzer sebepler nedeniyle son yıllarda profesyonel meslek grupları içerisine giren yöneticilik, birçok ünlü firmanın şirket kurarak bu işleri yönetmesine alt yapı olmuştur. Her geçen gün büyük şehirlerimizdeki nüfus yoğunluğuna göre İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde bina sayıları ve site sayıları artmakta ve buraların yönetilmesi için birçok şirket kurulmaktadır.

Site ve apartmanlarımız da bahçıvan, güvenlik görevlileri, temizlik görevlileri gibi birçok başlık altında yönetilmesi ve yönlendirilmesi gereken konular bulunur. Bu konular hakkında profesyonel destek alabileceğiniz Eminol Grup Profesyonel Site Yöneticiliği sitesine başvurabilirsiniz. Site yönetimi gibi profesyonel çalışmaların desteğine ihtiyaç olunan ortamlarda, alınacak ortak kararlarla buraların yönetiminin profesyonel şirketlere devir edilmesi her geçen gün yüksek oranlarda destek görmeye başlamıştır.