Türkiye Futbol Liglerinin tamamını canlı olarak şifresiz ve kesintisiz olarak izlemenin yeni yolu olan LigTVJet ile İnternet bağlantısı olan her yerde maçları takip edebilirsiniz.

 

Tüm Maçlar Aynı Anda

Tüm futbol maçlarını yayınlandığı an ile aynı zamanda izleme imkanı sunan ligtvjet, Lig tv izle seçeneği ile Türkiye liglerinde yayınlanan maçları, aynı zamanda diğer ülke yayınları sekmesini tercih ettiğinize o kanallarda yayınlanan maçları canlı olarak izlemenize yardımcı olur. Lig tv ile aynı zamanda yayınlanan maçları, maç sonu yayınları ve spor ile alakalı tüm programları canlı olarak takip etme imkanı sunan site yüksek çözünürlüklü görüntü ve ses kalitesi ile keyifli ve kesintisiz bir izleme imkanı sunar. Canlı maç izle linkine tıklayarak o saatte yayında olan maç yayınlarından dilediğinizi seçebilir ve kesintisiz maç izlemenin keyfine varabilirsiniz.

Basketbol, Tenis ve Tüm Spor Müsabakaları

Basketbol maçları, bireysel sporlar ve tüm spor branşlarındaki karşılaşmaları da canlı olarak takip etme imkanı bulunan site, spor ile alakalı tüm yayınları bünyesinde bulunduran bir platformdur.

http://ligtvjet24.com/