Sektörde uzun süredir su deposu imalatı gerçekleştiren ve tüm üretimlerinde insan sağlığını ilk önceliği olarak gören Karmod Su Deposu, her ihtiyaca uygun olarak farklı tasarımlarda ve ebatlarda su deposu satışı gerçekleştirmektedir.

 Antalya Su Deposu :

            İleri teknolojiler ile donatılmış üretim tesislerine sahip olan ve gelen tüm beklentileri en üst seviyede karşılayan Antalya su deposu firması, birçok farklı firmaya hitap edebilmektedir. Üstün kalite standartlarında üretilen ve uzun ömürlü kullanıma sahip olan plastik dik su depoları, pürüzsüz bir yüzeye sahiptir ve dış görüntüsü ile de dikkat çekmektedir. TSE belgesi ile satışa sunulan ve üstün kalitede üretilen su depoları, kullanım şartları göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır.

 Ankara Su Deposu :

            Kullanılacak olan alana en iyi şekilde uyum sağlayacak kapasitede tasarlanan ve sizlerin beğenisine sunulan su depoları, gerekli tüm hesaplamalar yapıldıktan sonra üretilmektedir. Çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek malzemeler kullanarak üretim gerçekleştiren Ankara su deposu firması, günlük hayatı kolaylaştıracak ve uzun süre sorunsuz kullanım olanağı sunacak olan su depolarını satışa sunmaktadır.

www.sudeposu.com