Sektörde öncü firmalar, günümüz şartları içerisinde teknolojiyi iyi kullanarak 3D seramik hizmetleri sunar. Estetik tasarımıyla beraber kaliteli bir çözüm ararken, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli seramik çözümlerinde doğru marka tercihi önemlidir. Seramikler geçmişten günümüze kadar gelmeyi başaran bir çeşit el sanatıdır. Buna bağlı kalarak çeşitli seramik aksesuarlarıyla, tasarımlarıyla işletmelere ait doğru imgeler kullanılarak duvarların en iyi dekoratif objelere sahip olmasını sağlar; mekanlarınızı böylelikle zenginleştirebilirsiniz.

Duvarlarda Mozaik Figürler İsteyenlere Özel Çözümler

Seramik aksesuar çeşitleriyle beraber seramik dekoratif modelleri sayesinde mekanların özelleştirilmesi, zenginleştirilmesi daha da mümkün hale geliyor. Günümüz teknolojisiyle birleştirilerek el yapımı seramik çalışmalarında Egem Mozaik, son derece modern ve doğru çalışma stili sayesinde işletme sahiplerinin tamamını memnun edecek, işletmelerin sektörüne bağlı kalarak en iyi fikirleri üretiyor.

Mükemmel seramik düzenleriyle beraber eşsiz tasarımlar ve havalı bir mekân tasarımı için seramik aksesuarlarıyla beraber duvarlarda mozaik desenler yaratabilir, farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Aynalı dekorlardan tutun da seramik sürahi, boğa, çizme vb. tamamen sektörünüze bağlı kalacak şekilde çeşitli aksesuarları doğru tasarımlar ile birleştirerek kendi sektörünüzde, işletmenizde kullanabilirsiniz.

Birçok özel seramik kaplama çözümleriyle birlikte banyo, tuvalet ve umumi alanlar için kaplama modelleri de tercih edilebilir. Islak mekanlarda genel olarak geniş bir zemin olması için, kaymayan zemin yaratılması için 3D seramik kaplamalar yapılıyor ve çok daha eskiden beri gelen süsleme sanatının günümüzde daha da şekil değiştirmiş, gelişmiş haliyle dış cephelerde yenilik kazandırabilirsiniz. Lobi ve toplantı salonlarına ait mekanlarda, biraz daha rölyef kullanımı sağlanabilecek seviyelerde duvarlar yapılabilir ve tasarlanır olacaktır.

Ev ve iş yerleri için en uygun şartlar içerisinde mozaik dizayn yaptırmak istediğiniz konularda Egem Mozaik sizlere destek çıkıyor. Farklı üretim modelleriyle beraber, bilgi ve deneyimini birleştiren bu marka ile birlikte estetik görünüşü şık, modern ve işlevsel birçok ürün ile siz de istediğiniz alan kapmalarınızda doğru hizmeti alabilirsiniz. 



Yaklaşık 1995 yılından bu yana hizmet sağlayan firma, mozaik konusunda pürdikkat sağladığı hizmet, el yapımı işçilik ve seramik konusunda ki kalitesiyle beraber hem yurtiçi hem de yurtdışı projelerde müşterilerine yönelik en iyi çözümleri sunuyor. En yeni, 2020’ye uygun projelerle birlikte fonksiyonel ve şık tasarımlar ile duvar, zemin, seramik ve benzer alanlardaki kaplamalarda en iyi işçiliği görebilirsiniz. Yetenekli ekibi ve 20 yılı aşkındır müşteri memnuniyet ile beraber el yapımı seramik ile geleceğinizi en iyi şekilde modern yapılarla yön verebilirsiniz.