Otopark bariyeri sistemleri, otoparklarda yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu kullanımın ana sebeplerinden bir tanesi de sistemin yetkisiz araç geçişlerinin önüne geçebiliyor olması. Sistem ile çeşitli donanımlar, aracın otoparkta ne kadar süre kaldığını da hesaplayabiliyor. Çeşitli senaryolar ile araç, otoparktan çıkış yaparken belirli bir tarife üzerinden ücretlendiriliyor. Ve gişede ücret tahsilatı yapılmasının ardından araç yoluna devam ediyor.

Otopark Bariyeri Sistemleri

Bu sistemler, çok sayıda farklı alanda kontrol sağlamak için kullanılır. Farklı yerlere giriş yaparken farklı modellerde ve farklı renk seçeneklerinde ürünler görülebilir. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi, aktif olarak bu sistemlerin satışını çok sayıda farklı firmanın yapıyor olmasından kaynaklanıyor. Genel olarak merkezi bir sistem veya uzaktan kumanda vasıtasıyla otopark bariyerlerinin kontrol edilmesi mümkün oluyor.

Otopark Bariyerleri Nasıl Alınır?

Aktif olarak bariyerlerin satışa sunulduğu çok sayıda firma var. Bu firmalardan bir tanesi ise sektöründe uzman, plaka tanıma sistemi gibi ürünlerin de satışını yapan Çözüm Arge olarak biliniyor. Bazı ürün çeşitleri ise:

  • BFT Moovi 30
  • Bft Moovi 50
  • Bft Moovi 60
  • Bft Giotto 30

Şeklindedir. Her ürünün farklı bir özelliği bulunuyor. Örneğin BFT Moovi 30, maksimum 3m. Geçiş mesafesine uygulanabiliyor. 4-8 sn açılma süresine sahiptir.

Sistemlerin Fiyatları Ne Kadar?

Bu sistemlerin fiyatları, otoparkın büyüklüğüne, istenilen ürünlerin teknik özelliklerine, ihtiyaca göre değişir. Çoklu alımlarda çeşitli indirimler uygulanabilir. Sistemler ile daha kapsamlı bilgi alabilmek için iletişime geçebilirsiniz. Otopark bariyerlerinin modellerine, özelliklerine yönelik çok sayıda açıklama için alt kısımda bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.cozumarge.com.tr/otopark-bariyeri/