Bozulabilir kargo taşımacılığı ve uluslararası yerlere gönderilen hızlı kargo hizmetleri ile havayolu, denizyolu, karayolu, demiryolu servisleriyle, profesyonel bir şekilde çalışmalar yürütülmektedir. Verilen hizmetler, uzman ve deneyim sahibi ekipler tarafından gerçekleştirilmektedir. Böylelikle başarılı ve kaliteli bir hizmetin verilmesi sağlanmaktadır. Yürütülen çalışmalar neticesinde, ithalat ve ihracat konusunda kargo taşımacılığındaki geliştirilen hizmetler ile pek çok avantaj sunulmaktadır. Kargo taşımacılığında en iyi hizmetin verilmesi için bu şekilde çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Bozulabilir Kargo Taşımacılığı

Uluslararası bozulabilir kargo taşımacılığı çerçevesinde, herhangi bir sorunun yaşanmasına imkân vermeden, ısı kontrolüne ihtiyaç duyan ürünlerin istenilen yerlere ulaşımı sağlanmaktadır. Bu ürünlerin lojistiği konusunda gecikme yaşanmamasına özen gösterilerek, belirtilen sürelerde gönderimi gerçekleştirilir. Bu şekilde uzman bir taşımacılık hizmeti alınabilmektedir. Ayrıca soğuk zincir sürecine son derece hâkim olan profesyonel ve deneyimli ekiplerle kaliteli çalışmalar yürütülmektedir.

Proje Taşımacılığı

Proje taşımacılığı konusunda uzman bir taşımacılık hizmeti sunularak, ağır bir yüke sahip olan ve hacimli eşyaların uluslararası alanlara başarılı bir şekilde lojistiği sağlanmaktadır. Proje taşımacılığı sürecinde yürütülecek olan organizasyon ve planlama süreçlerine hâkim olan ekiplerle, sorunsuz bir hizmetin alınmasına imkân tanınmaktadır. İletişime geçilmesi durumunda kaliteli bir hizmet anlayışı çerçevesi ile eşyaların ulaşımı hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Fuar Ve Etkinlik Taşımacılığı

Uzman bir fuar ve etkinlik taşımacılığı hizmeti verilmekte olup, uluslararası yerlere gönderilecek olan fuar ve etkinlik gönderilerinin herhangi bir gecikme durumu yaşanmadan istenilen yerlere gönderimi sağlanır. Kargo taşımacılığı olarak bütün süreçlere hâkim olunup, sorunsuz bir şekilde çalışmalar yürütülmektedir. Tüm bu gönderiler için geliştirilen EXPOCASE hizmeti uzman ekipler tarafından verilmektedir.

Express Kurye

Ekspres kurye hizmeti profesyonel bir şekilde verilmektedir. Uluslararası alanlara gönderilmek istenen dokümanların ve belgelerin, zamanında istenilen yerlere lojistiği sağlanır. Konusunda uzman ve deneyimli ekiplerle, herhangi bir sorun çıkmadan çalışmaların yürütülmesi sağlanmaktadır.

İntermodal

İntermodal hizmeti, hızlı bir şekilde uluslararası yerlere kargoların gönderimini sağlamaktadır. Uzman bir karma taşımacılık hizmeti alabilmek için, iletişime geçmek yeterlidir. Bu çerçevede özenli, bütçeye uygun ve güvenilir bir şekilde hizmet alabilmek mümkün olur.