Kuşe etiket her alanda karşımıza çıkan ve alışveriş yapılan her alanda ürünlerin üzerine yapıştırılarak, satışı sağlanan kağıtlardır. Özel hazırlanmış ve barkod makinasından geçirilerek ürünlerin üzerine yapıştırılarak, satışlarda alıcıya bilgi verir. Günlük olarak her sektörde kullanımı mevcuttur. Birçok çeşit kâğıt üzerinde kullanımı mevcut olmazken sadece parlak yüzeye sahip kuşe kağıtlar üzerinde baskı olanağı bulur.

Kuşe barkod makinalarında ise yazıcıların kenarına ribon takılarak kuşe etiket basımı gerçekleşir. Yazıcıdaki ribonla eş değer olarak birbirini tamamlaması gerekir. Pürüzsüz olması gereken kuşe kağıdının üzerine ribon ile baskı uygulayarak mürekkebin dağılımı gerçekleşir. Her renk ve ebat seçenekleri de mevcut bulunur.

Kuşe Etiketlerde Maliyet Ne Kadar?

Kuşe etiket fiyatları da en önemli bir diğer konuda fiyat olarak alıcıları zorlamamasıdır. İstenilen fiyat aralığında bulunan ve müşteriler için ekonomik olan ürünlerdir. Termal etiketlerden daha iyi yapıda ve kalitede bulunarak dayanıklılığını da ortaya koyar. Sadece parlak yüzeylerde kullanım alanı sağlar. Yapıştırıldığı yerden kolay kolay çıkarılamaz.

Müşterilerin beklentisini her anlamda karşılamayı başaran ürün istenilen fiyat aralığı ve çevre dostu olması ile de en çok tercih edilen ürünler arasında yerini alır. Barkod Online firmasının en kaliteli ürünleri arasında alıcılarına kısa sürede ulaşır. Merak edilen ürünler hakkında bilgi almak için Barkod Online sayfasından hizmet alabilirsiniz.