Ev temizliğinde özellikle halı yıkamak hem zahmetli hem de özen gerektiren işlerdendir. Nedenine gelince halılar zemine döşendiği için nemi içine çeker nem sonucu bazı bakteriler halıda yaşama olanağı bulur ve bu halılara ayakla, çorapla basılır hele de evde küçük çocuk var ise hali temizliği yeterli gelmemekte ve hijyen konusu devreye girmektedir.

 

Evlerde Halı Yıkamak Zor

Değişen hayat şartlarına göre yaşam alanları geniş bahçeli avlulardan ufak ve balkonu bile olmayan alanlara dönüştü. Halı yıkamak bu alanlarda mümkün olmamaktadır. Ayrıca halı döşeli iş mekanlarında da halı temizleme işi sadece süpürge ile kafi olmamakta, sağlık için en az yılda bir kere yıkanılması önerilmektedir. Bir başka neden çalışma hayatına atılan bayanların vakitlerinin az olmasıdır. Beylikdüzü halı yıkama fabrikası bunun gibi sorunlara kökten çözümler sunarak, nakliye dahil halılarınızı adresten alıp temizleyip hijyenleyerek tekrar sizlere ulaştırmaktadır.

Halı Temizliğinde Tek Adres

Adres olarak Beylikdüzünde iş yeri olan ve aynı zamanda internet ortamı ile müşterilerinin ulaşımını kolaylaştıran Beylikdüzü halı yıkama temizlikte tek adrestir. Halı yıkama dışında Beylikdüzü koltuk yıkama ile de hizmet etmektedir.

https://www.limonhaliyikama.com/