Yürüme sorunu yaşayan bireyler tarafından akülü sandalye kullanımı ile çalışma ve sosyal hayatın içinde yer alabilmeleri gerçekleşmektedir. Kol kasları ile sorunlar yaşayan yürüme engelli kişiler bir parmak hareketi ile kullanımı olanaklı tasarımlar sayesinde rahat etmektedir. Katlanabilir modeller mevcuttur. Bu şekilde taşıt bagajında başka bir alana taşınmakta ve tekrar bir el hareketi ile açılabilmektedir. Bu katlanabilir modeller iş alanlarında da kullanılabilmektedir.

Akülü Sandalye Özellikleri

Akü güçlerine göre hız ve ilerlenebilir mesafe artmaktadır. Bu bir miktar da olsa ağırlığı arttırmaktadır. Tekerlekleri patlamaz. Dolgu içlidir. Joystick adlandırılan kumandaları sağ ve ya sol el ile kullanılacağına göre monte edilir. Tekerlek arası genişliği ev içi kullanıma uygun olanları da bulunmaktadır. Aküsü kolayca sökülüp eve çıkarılması ve evde şarj edilmesi olanaklı olan modeller de tasarlanmıştır. Böylece ürün aşağıda bırakılabilmektedir.

Akülü Sandalye Fiyatları

Ürünlerin fiyatları nitelikleri ile paralel değişmektedir. Genellikle akü ve motor gücü fiyatı belirleyen faktör olmaktadır. Akü ile ürünün hedef uzaklığı ve hızı artmaktadır. Tüm modellerin ve markaların incelenmesi, detaylı bir şekilde, bilgi edinilip alınması gerekmektedir. Eğer satış sonrası hizmetlerden ve garantiden de faydalanmak istiyorsanız https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/akulu-tekerlekli-sandalye linkine tıklayıp marka, model ve fiyatları inceleme olanağınız olacaktır.