Pomeranian Boo House Barınak ve Sokak Hayvanlarına Mama Yardım Merkezi  adına kısa bir demeç veren Ümit Takır : ''Çok yakında mama dağıtımlarına başlayacağız. Her ay yaklaşık 2 tona yakın mama yardımı yapacağız. Bütün hayvanseverleri , dernekleri, sokaklarda hayvanlarımıza bakan ablalarımızı kardeşlerimiz kim istiyorsa, koşulsuz şartsız bizden gelip Kemerburgaz'daki yerimizden mama alabilirler ve onlara destek de bulunabilirler. Şuan sadece mama yardımı yapıyoruz, Serkan Kömür ve Pomeranian Boo House ailesi olarak minik dostlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız onlar için başka kampanyalar da üreteceğiz.'' dedi.

Pomeranian Boo House, Dünyanın 3 büyük Pomeranian yetiştiren çiftliklerinden birtanesi. Tayland kökenli bir firma olan Pomeranian Boo House çiftliğinde bulunan Pomların  %90’ı Teddy Bear tarzı Pomlar diğer %10 kısmı ise gerçek Pomeranian’dan oluşuyor.

Pomeranian Boo House, Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası tescilli üretim yapan ve Uluslararası Şampiyonalara Pomeranian yetiştiren, hazırlayan ve bir çok şampiyonluk elde eden tek Türk firması. Tayland, Bangkokve Türkiye, İstanbul’daki çiftliklerinde 300’ün üzerinde adult (yetişkin), 100’e yakın puppy (yavru) Pomeranian mevcut.

Pomeranian Boo House, bünyesinde 1 Dünya Şampiyonu (Çin,USA,Thai) adult (Temmy), 12 Thai Adult Şampiyonu, 16 Thai Puppy Şampiyonu, 11 Best Puppy Şampiyonu bulunduran Türkiye’nin ilk ve tek firması. Pom’ların %100 safkan olmakla birlikte Taylad kökenli, sağlık garantili ve secerelilerdir. Pomeranian Boo House, ömür boyu sağlık garantisi veren tek firmadır.

Pomeranian Boo House Pomeranian Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi
Adres : Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı No157/3 ( Taş Dünyası yanı) Kemerburgaz / istanbul
Tel : 0212 351 21 21
Gsm : 0549 352 21 21
Web :  www.pomeranian.com.tr