Devre arası transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, eski oyuncusu Sacha Boey’i yeniden renklerine bağladı. Fransız sağ bek, İstanbul’a gelerek transfer sürecinde önemli bir adımın tamamlandığını gösterdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son günlerde birçok isimle temas kurmuştu. Teknik Direktör Okan Buruk, Real Betis forması giyen Sergi Altimira için yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılılar sürpriz bir hamleyle eski oyuncusunu yeniden kadroya kattı.

Galatasaray, Ocak 2024’te 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığında Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey’i bu kez kiralık olarak geri getirdi. Fransız futbolcu, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

Bayern Münih kariyerinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir dönem geçiremeyen Boey’in, Alman ekibinin son antrenmanında da hafif bir sakatlık yaşadığı öğrenildi. İlk bilgilere göre oyuncunun ciddi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Galatasaray cephesi, Boey’in kısa süre içinde takıma katılmasını bekliyor.