Esenyurt’ta Şüpheli Zehirlenme: 7 Kişi Hastanede
Esenyurt’ta evde yapılan ilaçlama sonrası aynı aileden 7 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı; olayın ardından ekipler binada detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi 1891. Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir aile, bir gün önce evde kendi imkanlarıyla ilaçlama yaptı. Sabah saatlerinde rahatsızlanan evdeki 7 kişi için çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri sevk edildi ve kişiler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KENDİ İMKANLARIYLA İLAÇLAMA YAPTILAR: 7 KİŞİ ZEHİRLENDİ
Olayın ardından AFAD ve itfaiye ekipleri söz konusu dairede detaylı inceleme ve ölçümler gerçekleştirdi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, olayın nedenine ilişkin incelemeler de devam ediyor.




