Barış Alper Yılmaz Göktürk’ü Tercih Etti: 127 Milyon TL’lik Lüks Konut Satın Aldı
Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, İstanbul’un en prestijli ve değer kazanan bölgelerinden biri olan Göktürk’te 127 milyon TL bedelle lüks bir konut satın aldı. Son yıllarda sporcular, iş insanları ve sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Göktürk, bu dikkat çekici yatırımla bir kez daha gündeme geldi.
Doğayla iç içe yaşam, güvenli site konseptleri ve şehir merkezine yakınlığıyla öne çıkan Göktürk, yüksek profilli isimlerin tercihi olmaya devam ediyor. Barış Alper Yılmaz’ın bu yatırımı, bölgedeki konut piyasasının geldiği noktayı da gözler önüne sererken, Göktürk’ün İstanbul’un en değerli yaşam alanlarından biri haline geldiğini bir kez daha ortaya koydu.

Uzmanlar, Göktürk’teki nitelikli konutlara olan talebin önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini belirtirken, yapılan bu yatırımın bölge emlak piyasasında önemli bir referans oluşturduğu ifade ediliyor.





