Birbirinden şık takı mı bakmıştınız? 
Elbette takı eski çağlardan bu yana her kadının en önemli ve karakteristik detayı olmuştur. İşte size Göktürk’ün güzel kadınlarının elinden home made takı tasarımları..






Tasarımlarının gücünü etnik detaylardan alan Etel ve Eda birbirinden farklı modelleriyle Göktürklü kadınlara ilham oluyorlar… Kıyafet kombinelerinin vazgeçilmez parçası olan takıların deri detaylarla süslendiği, en sade halinize bile şık ve sofistike bir hava katan SIGNEDBYEDEL takı tutkunlarının vazgeçilmezleri olma yolundalar. Kişiye özel tasarım ve yeni kış koleksiyonlarını görmek için instagram sayfalarını takip edebilirsiniz. Sevgiyle kalın ;)








Kemer Country Meydanın da mis kahve kokuları !

Şehrin en güzel hali Nişantaşı’nın vazgeçilmezi Kantin şimdi de Göktürk-Kemer Country’de! İstanbul mutfağının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz ender restoranlardan olan Kantin birbirinden güzel lezzetleriyle damak şöleni yaşatan eşsizliğini denemelisiniz. Sözünü etmeden geçemeyeceğim bir şey daha var ;) Diyetinize ara verip Kantin’in en sevilen yanı olan ekmeklerinin tadını doyasıya varın derim.



Tamamı doğal ürünlerden oluşan Kantin mutfağı sağlıkla ve lezzetle siz yemek tutkunlarını Kemer Country’de keyifle bekliyor olacak.




Eaters'te hafta sonu kahvaltı keyfi !

Göktürk’te kahvaltı denildiğinde akla gelen mekanlardan birisi de Eaters… Birbirinden taze ve zengin içeriğiyle hafta sonlarının vazgeçilmesi haline gelen Eaters tüm malzemelerini Anadolu’nun en güzel yerlerinden size özel getirterek kahvaltı masalarınıza sunuyor. Hem kaliteli hem makul fiyatlarda lezzetli ve akılda kalıcı bir kahvaltı için Eaters’ı mutlaka denemelisiniz!



Dondurmanın yalın hali Dondurmacı!

 Sanırım hepimizin az ya da çok sağlıklı yaşam hakkında fikir sahibiyizdir, yediğiniz ürünün neden yapıldığından, organik olup olmadığına, içerisinde ki şeker ve katkı malzemelerine kadar inceleriz. Üstelik konu çocuklarımız olduğunda... Her çocuğun vazgeçilmezi olan dondurmanın en saf halini Dondurmacı bize sunuyor. Doğal süt ve doğal meyve karışımlarını bulabileceğiniz birbirinden leziz dondurmaları mutlulukla yiyebileceğiniz küçük samimi ve enfes bir dükkan Dondurmacı. Sahibi Ercüment Bey'in dostça karşılaması Elbette Göktürk'ün vazgeçilmez Dondurmacısı olma konusunda bizlere ışık tutsa da Zencefilli ve lavantalı gibi çeşitleriyle de akıllarda kalıyor. Güzel bir Göktürk akşamı... Yürüyüş yapın havayı içinize çeke çeke ardından bir mola verin bizim Dondurmacı da Ercüment Bey ile iki hoş sohbet sonra keyifle devam edin akşamınıza..





İşletmeci
Aslıhan Gedik