Göktürklülerin rahatlıkla oturup; sıcak, soğuk ve alkollü içeceklerini içebilecekleri samimi bir ortam yaratan Rookie’s Sports Bar; gerek iç mekan tasarımında gerekse menüsünde yaptığı yenilikler ile kısa sürede Göktürklülerin vazgeçilmezi oldu. İçecek menüsünde sunduğu geniş çeşit ve çok sayıda marka ile tüm ihtiyaçları karşılayan işletme, yiyecek menüsünde de kendine özgün alternatifler sunuyor. 

Menüde hamburger çeşitlerinden, makarnalara, ızgara alternatiflerinden, special olarak sunduğu sosislerine kadar çok sayıda alternatifi “hand made” üretim ile müşterilerine sunuyor.

                                                                                                                                        

Cafe De Paris Soslu Antrikot                                                                           Meksika Mutfağından Çıtır Atıştırmalık Nachos

Menüde hamburger çeşitlerinden, makarnalara, ızgara alternatiflerinden, special olarak sunduğu sosislerine kadar çok sayıda alternatifi “hand made” üretim ile müşterilerine sunuyor. 
Yiyecek menüsünde ilk akla gelen ve Rookie’s Sports Bar ile özdeşleşen seçeneklerin başında special sosisler (yarım metre sosis, hellim beynirli sosis, classic sosis, barbeque sosis) ve özel baharatlı patates kızartması geliyor. 
Rookie’s Sports Bar, adından da anlaşılacağı gibi sporu tüm branşları ile seven insanlara hem keyifli zaman geçirecekleri samimi bir ortam, hem de işletmemizin oturma planındaki tüm açılardan izlenebilecek ekran alternatifleri ile heyecanı sunuyor.

  

Tavuklu Mantarlı Fettucine                                                                         Rookies'in Meşhur Yarım Metrelik Sosisi

Göktürklülere keyifli, sosyal ve spor dolu bir alternatif sunan Rookie’s Sports Bar ,haftanın 7 günü öğle yemeğinden başlayarak, gün bitimine kadar her saatte geniş içecek ve yiyecek menüsü ile kendilerini evlerinde hissettirecek bir hizmet sunuyor.

Rookie’s Sports Bar

Adres : Göktürk Merkez Mah. Belediye Cad. Kemerlife Çarşısı No:26/9 Göktürk – Eyüp / İSTANBUL
Rezervasyon : 0532 577 23 73 – 0539 834 93 34

www.rookiesbar.com.tr