Ev Hanımlığından İşletmeciliğe Adım Atan Girişimci Pınar Hanım'ın Başarı Öyküsü

İlk olarak size şu soruyu sormak isteriz. Bu işi hobi olarak mı yapıyorsunuz ticari olarak mı düşünerek yapıyorsunuz? Biraz kendinizden bahseder misiniz?
İlk başlarda evimde hobi olarak yaptığım yemek - pasta - börekleri daha sonra çevremde çalışan hanımlara satmaya başladım. Sonrasında "neden bu işin ticaretini yapmayayım" diye düşündüm ve işletmemi kurdum. Evdeki lezzeti insanlara sunmak  benim için çok güzel bir hobi, kazancı da tabiki ticari olarak bana dönüyor. Hobi olarak, keyif alarak yaptığım işten kazanç sağlamam hem kendime güvenimi arttırdı, hem de ticari anlamda saygınlık kazanmamı sağladı.
3 çocuklu bir ev hanımı olarak size işletmeciliğe atılım yapma cesaretini veren neydi?
En büyük destekçim eşim. Bu kararı aldığım ilk andan itibaren beni destekleyen, inanan ve güvenen eşim Salih Cenap Bey'e teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum.
Kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz?
Yemek yapıyorum


Girişimci ruhu olan ev hanımlarına tavsiyeleriniz nelerdir?

Evde oturmasınlar. Çocuklu olmak bir engel değil. Yeter ki istesinler. Biraz cesaret, planlı olmak ve olanakları iyi kullanabilmek ilk adımı atabilmeleri için
yeterli olacaktır.


Gelecek için planlarınız ve son olarak eklemek istedikleriniz?

Daha çok yemek yapmak, lezzet anlamında daha çok kişiye hitap edebilmek, bir sürü şube açmak ve çok para kazanmak
Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde beni başarılı bir girişimci kadın olarak görüp tercih eden New Göktürk  Dergisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Saygılarımla...
Keyifli, samimi, eğlenceli ve bol kahkahalı bu röportaj için New Göktürk Dergisi olarak Pınar Hanım'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yeşilce mah. Dalgıç Sk. No:4/A 
Kağıthane/İstanbul
Tel: 0212 284 0 339
www.pinarimevyemekleri.com