Türkiye genelinde her bölgeye uygun dikilebilen ceviz fidanı çeşidi ayrı olarak satılmaktadır. Fernor ceviz fidanı 1800 rakıma kadar dikilebilen yüksek verim alabileceğiniz aşılı ceviz fidanı türüdür.

En çok tercih edilen ceviz fidanı çeşitlerinden biri olan fernor ceviz fidanı, soğuk iklime rahatlıkla ayak uydurabilen bundan dolayı daha çok soğuk bölgelerde tercih edilen bir fidan türüdür. Soğuk iklimi seven bu cins, ülkemizin de en zorlu ve yüksek bölgelerinde dahi yetişebilir. Bununla birlikte sonbaharın erken sonlarından ve ilkbaharın geç donlarından etkilenmez, veriminde herhangi bir eksiklik olmaz. Nerede yaşarsanız yaşayın firmamız Ziraat Fidancılık bu ceviz fidanından adresinize kargo ile teslim edecektir.

Fernor ceviz fidanı türü, genellikle 1 yaşından sonra meyve vermeye başlamaktadır. Erken meyve başlaması da büyük bir avantajdır. Meyve kalitesi oldukça yüksektir. Bundan dolayı firmamızın en çok sattığı fidanlardan biridir. Genellikle ticari amaçlı ceviz ağacı yetiştirmek isteyenler tarafından tercih edilen fernor ceviz fidanı, özellikle 5 yaşından sonra yüksek oranda verim alabileceğiniz bir türdür. Eğer bol bol ceviz elde edebileceğiniz bir ceviz fidanı arıyorsanız, fernor türünü rahatlıkla seçebilirsiniz. Eğer bulunduğunuz bölge 0-1200 rakım arasında ise bu bölgeye uygun chandler ceviz fidanı çeşidi size uygun olacaktır.

Fernor Ceviz Fidanının Özellikleri

Fernor ceviz fidanı, 1200 metre ve üzerine rahatlıkla dikilebilecek, tüm sene boyunca tüplü olarak dikilebilecek bir fidan türüdür. Meyvesi kabuktan kolaylıkla çıkabilen ve ince kabuklara sahip olan bu ağaç türünün bir cevizi ortalama 12 gr civarındadır. Hasat zamanı Eylül- Ekim aylarıdır. Türkiye genelinde yükseltisi fazla olan nemli soğuk bölgelere dahi dikilebilen bu ürünü nerede olursanız olun bizimle web sitemizden https://www.guvenfidancilik.com/ iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz.