Çeşit çeşit, renk renk tenteler yağmurdan, rüzgârdan ve güneşten korumanın yanı sıra güzelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Yaşam alanları için özel yapılmış tenteler ile fazla uğraş vermeden şık ve konforlu bir ortam yaratırsınız.

YAŞAM ALANLARINIZA UYGUN TENTE SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Kolay kurumu ve dayanıklılığı ile özel konutların; bahçelerinde, balkonlarında veya teraslarında sıklıkla tercih ettikleri Byart Group'un Pergoline sistemleri yaşam alanlarının estetiğine uygun biçimde tasarlanır. Byart Group; Oval Tente, Raylı Tente, Otomatik Tente, Işıklı ve Geniş Açılımlı Tente modelleriyle pratik kullanım imkânı sunarken tekli, ikili ve üçlü formlarda üreterek yaşam alanlarınızın ihtiyacını etkili bir şekilde karşılar. Dilerseniz tenteleri Byart Group'un Vertiglass otomotik cam sistemleri ile kapatarak kullanılan alanları ihtiyaca göre korunaklı yaşam alanlarına kolaylıkla çevirebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra pencerelerinizin üstüne oval tenteler yaptırarak evinizi yağmurdan ve güneşten korurken evinizin güzel görünmesini sağlarsınız.

BYART GROUP'UN PERGOLİNE TENTE SİSTEMLERİNİN MALİYETİ

Filmlerde gördüğünüz ve hayran olduğunuz hem konforlu hem şık hem korunaklı evler son zamanlarda çeşitleri artarak aslında çok da maliyetli bir şey olmadığını fark ettiniz. Eğer yaşam alanlarınız için yeteri kadar zamanınız varsa kendi zevkinize göre bütçenizi sarsmadan yaşam alanlarınızın ihtiyacına uygun şık tasarımlı tenteler yaptırabilirsiniz. Byart Group'ta üretilen Pergoline tente sistemleri tamamen ekstrüzyon alüminyum olup, epoksi polyester boyalıdır. Hiçbir ekstra ahşap veya çelik yapımına ihtiyaç duymadan kendi orijinal askıyla, kolay taşınır ve dayanıklıdır.

Byart Group'un Pergoline tente sistemleri katlanabilir bir yapıya sahip olduğu için dört mevsime uygun konforunuza göre ayarlayarak yaşam alanlarınızı sınırsız kullanabilirsiniz. Bu da sizin yaşam alanlarınız için harcadığınız parayı uzun yıllar kullanmanız anlamına gelir.