Volvo Tarihi

Volvo araba üreticisi İsveç’in Götebork şehrinde kurulmuştur. 1999 Yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin otomobil devi olan Ford tarafından 1999 yılında 6,5 milyar dolara satın almıştır. Ford daha sonra 2010 yılında Çin otomobil üreticisi olan Geely’e 1,8 milyar dolara satarak Volvo’nun son üreticisi Çin otomobil devi Geely oldu.

Volvo yedek parçaları pahalı mı?

 Volvo bayisinden yedek parça almak istediğinizde sizden yüksek bedeller isteyeceklerdir. Biz bayi ile aynı kalitede ve aynı standarttaki ürünleri daha uygun maliyet ile sizlere sunuyoruz. Eski modellen en son çıkan modellere kadar aradığınız bütün Volvo Yedek Parçalarını sitemiz üzerinden tedarik edebilirsiniz. Yılların verdiği tecrübe, bilgi ve birikim ile birlikte Volvo araç sürücülerine kaliteden ödün vermeyerek Volvo yedek parçalarını hızlı ve güvenilir bir şekilde Türkiye’nin her yerine gönderiyoruz.

Volvo yedek parça onarımı

Volvo otomobilleri dünyanın en güvenilir otomobilleri olarak kabul edilmektedir. Birinci sınıf kaliteye sahip ürünler korunmaz ve düzenli bakımları yapılmadığı takdirde yüksek maliyet ile karşılaşabilirsiniz. Volvo yağ ve filtre bakımı düzenli yaptırdığınız takdirde sizi uzun yıllar boyunca aracınıza masraf etmeden sürüş keyfini yaşayabilirsiniz. Volvo araçlarında periyodik bakımları olan 10.000 ve 15.000 kilometrede bakım yaptırmanız gerekmektedir. Ödeyeceğiniz ücret 300 ila 700 TL arasında olacaktır. Miktar size büyük gelse de bu periyodik bakımlar sayesinde daha büyük miktarlardan kaçınmış olacaksınız. Lakin Volvo yedek parça ürünlerinin kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Kalitesiz bir ürün sizi daha fazla masrafa sokabilir. Biz size 1. Sınıf Volvo yedek parça hizmeti vererek kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz.

Volvo Yedek Parça Ürünleri Nelerdir?

l Aksesuar

l AKS Sistemi

l Alt Takım ve Direksiyon

l Amortisör Sistemi

l Ateşleme Sistemi

l Aydınlatma Sistemi

l Debriyaj Sistemi

l Elektrik Sistemi

l Filtreler

l Fren Sistemi

l Kaporta ve İç Mekân

l Motor Aksamı

l Şanzıman

l Soğutma Sistemi

l Yağlar ve Sıvılar

Yukarıda belirtilen Volvo Yedek Parça ürünlerinin tamamı orijinal ve birinci sınıf ürünlerdir. Bütün Volvo araç serisinin yedek parçalarını sitemizde bulabilirsiniz.