Ülkemizde ve dünya ülkelerinde ekonomideki hedefi her anlamda yüksek tutmak gerekiyor. Bu anlamda bu isteği gerçekleştirmek için küresel ekonomiye uyum sağlayan firmaların varlığı dikkat çekiyor. Ülkemizdeki sektörler içinde akaryakıt sektörü, ülke ekonomisine bulunduğu katkı ve sağladığı istihdamla özel bir açığı kapatıyor. Son aylarda adını sıkça duymuş olduğumuz Naifoğlu holding ülkemizde yaptığı yatırımlara devam edişiyle, büyüme ve ülkemizi kalkındırma alanında emin adımlarla yürüyor. Holding bünyesinden yapılan açıklamalar 2023 yılına kadar varolan

Class akaryakıt Naifoğlu Holding istasyonlarının sayısını 250'ye kadar çıkarmak olurken, sürecin hızlandırılacağı konusunda da basında özel haberler yer alıyor. Böylelikle ekonomi canlanırken aynı zamanda işsizlik sayısında da azalma olacak. Açılacak olan her akaryakıt istasyonu, bireylerin gelir kapısı olacak.

Class Akaryakıt Benzinlik Sayılarını Hızla Artırıyor

Ülke genelinde en çok ihtiyaç duyulan hizmet sektörlerinden birini akaryakıt istasyonları oluşturuyor. Class akaryakıt firması bu anlamda faaliyetlerini profesyonel bir bakış açısıyla sunuyor. Özerk yapısı ve kaliteli sunumuyla müşterilerine hitap eden firma, Türkiye'nin büyüme hedefinde de yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor.

Kaliteli İstihdam ve İş Gücü

Ülkemizde akaryakıt alanındaki farkını her zaman gözler önüne seren Class akaryakıt ofisleri, ekonominin canlanması konusuna katkılarıyla da dikkat çekiliyor. Firma yetkilileri kendi çalışma skalalarının birkaç firma tarafından da uygulanması halinde ekonomik anlamda hedefe ulaşılacağı konusunda da bilgi veriyor.