Sizler için harika bir içerik hazırladık. Hazırladığımız bu içerikte 10 adımda en doğru muhasebe programınızı seçeceksiniz!

1. Muhasebe programı seçerken doğru maliyete katlanmak için ihtiyaçlarınızı doğru tespit etmelisiniz.

Genel muhasebe işlemlerini takip etmek isterken ön muhasebe programı alımı yaparak yanlış bir yatırım yapıp boşa para harcamak sık rastlanan hatalardır.

2. İşletmenizin resmi işlemlerinin sizin adınıza başka birileri takip ediyor ise program seçiminizi buna göre yapıyor olmalısınız. İşletmenin ihtiyacı olmayan işlevlere ödeme yaparak gereksiz bir maliyete katlanmak sık rastlanan hatalardır.

3. Satın alacağınız ticari yazılım / muhasebe programında programın kullanım kolaylığı kullanıcı olarak seçme kriterlerinizden biri olmalıdır. İşletmenin kullanım zorluğu sebebi ile program değiştirme oranı oldukça yüksektir. Bu değişiklikler her defasında yeni emek ve öğrenmeye dayalı yeni zaman kaybı demektir.

4. Muhasebe programı seçimi ile ilgili diğer bir kriteriniz firmanın ürünün kesintisiz çalışması ve teknik olarak 7 /24 destek sağlayan bir uzman ekip ile hizmet servis etmesi olmalıdır. İşletmelerin en çok sorun yaşadıklarını ifade ettikleri alan istenilen zamanda bilgi ve destek alınamamasıdır.

5. Muhasebe programı seçiminde ürün ile ilgili size verilecek eğitim desteğinin saati sınırlı olamamasına dikkat ediniz. İşletmenize gelen her yeni personel için yeniden eğitim maliyetine katlanmak zorunda kalmamak için önemli bir kriterdir.

6. Muhasebe programı seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer bir kriter ise fiyattır.

Muhasebe programı önerimiz için hemen tıklayın